Lisede sınıfta nasıl kalınıyor?

• Konuyu başlatan xCrow
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 652

xCrow

Centipat
Daha fazla  
10 sınıfa gitmekteyim sınıfta kalmak nasıl oluyor anlamadım. Bir dersten kalmak için 2 dönem ortalamasında 50 altında mı olması gerek?

Yani mesela coğrafya dersinden birinci dönem 49 alıp 2 dönem 51 alsam dersten geçiyom mu yoksa 1 dönem 4 dersten kalınca direk sınıf tekrarı mı oluyor
10 sınıfa gitmekteyim sınıfta kalmak nasıl oluyor anlamadım. Bir dersten kalmak için 2 dönem ortalamasında 50 altında mı olması gerek?

Kanka geçen sene 2 dönem ortalaması 50 üstü olsa direkt ne olursa olsun geçiyordun şimdi 6 dersten kalırsan sınıf tekrarına düşüyorsun diye biliyorum

Yani mesela coğrafya dersinden birinci dönem 49 alıp 2 dönem 51 alsam dersten geçiyom mu yoksa 1 dönem 4 dersten kalınca direk sınıf tekrarı mı oluyor
Dostum şuan ki ortalaman diyelim 49, ikinci dönem ise 51 gecersın. Ayrıca 1. dönem diyelım matematik ortalaman 45 ikinci dönem 55 olursa geçıyorsun fakat durum tam dersi olursa kalıyorsun dersten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı