batmandakiadam12
Centipat
Merhaba. Bu sene staj göreceğim. Fakat işlerin nasıl yürüdüğünü gram bilmiyorum. Beni aydınlatabilir misiniz böyle bir durumda?
Devlet mi özel mi staj yeri?Merhaba. Bu sene staj göreceğim. Fakat işlerin nasıl yürüdüğünü gram bilmiyorum. Beni aydınlatabilir misiniz böyle bir durumda?
Devlet mi özel mi staj yeri?
Hocam özel ve devletlerde maaş değişmiyor diye biliyorum lise stajyerleri için. Gittiğiniz yer şirket, ajans, işletme gibi bir yerse özel, ama kamu kuruluşu ise (PTT, TRT, Bakanlık, Belediye) devlet olur.Maaşı 6600 değil özel sektör mü oluyor?
Otel hocam özel sektör belediye'ye bağlı değilHocam özel ve devletlerde maaş değişmiyor diye biliyorum lise stajyerleri için. Gittiğiniz yer şirket, ajans, işletme gibi bir yerse özel, ama kamu kuruluşu ise (PTT, TRT, Bakanlık, Belediye) devlet olur.
Otelcilik bölümüBen bitirdim dün itibari ile 2 aylık stajımıHangi bölümdesiniz ona göre bilgi vereyim.
O tarafı bilmiyorum ben motor kısmındayım yakın bölümse anlatırdım ama otelcilik kısmında bilgim yok.Otel hocam özel sektör belediye'ye bağlı değil
Otelcilik bölümü
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.