Lisede tek derdim sınıf atlamak

görkemyy

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, lisedeki tek derdim şu an sınıf atlamak. Olabildiğince yüksek puan almaya çalışıyorum ama herkes gibi düşük de alıyorum. Ailem her sene her düşük aldığımda benimle konuşma yapıp moralimi iyice dibe sokuyorlar. Ve ben de diyorum ki her sene bana böyle yapıyorsunuz artık yapmayın, işe yaramıyor. Tek derdim lisede sınıfta kalmamak. Derslerde düşük alırsam da beni yerin dibine sokmayın diyesim geliyor. Çünkü her böyle olay olduğunda canımı sıkıyorlar.

Ya bu sana kalmış bir şey olayı açıkla ailene ve her gün tekrar yap yani mutlaka etkisi olur dersleri büyültme göznde o kadar sakin kal başarırsın.

Arkadaşlar, lisedeki tek derdim şu an sınıf atlamak. Olabildiğince yüksek puan almaya çalışıyorum ama herkes gibi düşük de alıyorum. Ailem her sene her düşük aldığımda benimle konuşma yapıp moralimi iyice dibe sokuyorlar. Ve ben de diyorum ki her sene bana böyle yapıyorsunuz artık yapmayın, işe yaramıyor. Tek derdim lisede sınıfta kalmamak. Derslerde düşük alırsam da beni yerin dibine sokmayın diyesim geliyor. Çünkü her böyle olay olduğunda canımı sıkıyorlar.
Lise dersleri o kadar zor değil. Dersi iyi dinleyin, konu eksiklerinizi giderin, bol soru çözün ogm'den ve en önemlisi hatanızdan ders alın yanlış yaptığınız sorulara tekrar tekrar dönün. Dersleriniz biraz düzelirse ailenize kendi başınıza dersinizi iyi duruma getirebildiğinizi gösterirsiniz. Lise puanınız sizi işe aldırmayacak ailenize bunu hatırlatın.

Kardeşim ben lisedeyken birkaç sınav hariç bütün sınavlarım 95 üstüydü oyunu boş verirsen.
Ve aşırıya kaçmadan ders çalışırsan en az 120 soru falan (günlük) derslerin düzelir.

Derse hazırlıklı git derste hocayı iyi dinle tekrar yap eksiklerini tamamla profosör bile olursun büyütme gözünde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı