Lise'de "tutanak yemek" nedir?

Hiçbir iş verenin "ya bu lisede okuldan kaçmış cart curt tutanağı yemiş işe almayalım" diyeceğini sanmıyorum. Belki 5 kere falan tutanak yemişimdir ama hiçbir şey olmadı, tutanak öğrencileri korkutmak için formalite icabı kağıt başka biseyi yok :D tabii buyuk olaylara girmediysen.

Diyorlar emin ol, bizim bir hoca anlatmisti ortaokul 2'deki kinama cezasindan MSÜ'ye giremeyen ogrenci varmis. Yani mantiken ortaokulda çocuktun kimse umursamaz ama umursamislar.

@Enes13254 Gardaşım hiçbirşey olmaz bu arada. Okul hayatım boyunca 13 tutanak, + (Bu günde yedim🤣), 4 Disiplin, 3 okuldan uzaklaştırma, artı söyleyemeyeceğim bir suç daha işledim (Ama adli bir sıkıntı yok ama söyleyemem sonra başımız belaya girmesin), Allaha şükür bu güne kadar hiçbir şey olmadı 12.Sınıfım (TARİH: 09.01.2024). KORKMANA GEREK YOK Hiçbir şey olmaz. İYİ GÜNLER. :)

Bugün sınav vardı. Girdik sınava 3. ders. Ramazan + hava sıcak falan, ders de işlemiyoruz sınav haftası olduğu için, okuldan çıkalım dedik. 5-10 kişi çıktık, eve geldim müdür yardımcısı babamı aramış, tutanak tutacağını, disiplin kuruluna gideceğimi falan söylemiş. Daha önce tutanaktır, disiplindir falan hiç düşmedim. Şimdi bu tutanak disiplin işi ne olacak? Bana çok bir etkisi olacak mı bilmiyorum. Nasıl en az zararla atlatırım?
Gardaşım hiçbirşey olmaz bu arada. Okul hayatım boyunca 13 tutanak, + (Bu günde yedim🤣), 4 Disiplin, 3 okuldan uzaklaştırma, artı söyleyemeyeceğim bir suç daha işledim (Ama adli bir sıkıntı yok ama söyleyemem sonra başımız belaya girmesin), Allaha şükür bu güne kadar hiçbir şey olmadı 12.Sınıfım (TARİH: 09.01.2024). KORKMANA GEREK YOK Hiçbir şey olmaz. İYİ GÜNLER. :)

!!(ÜSTTEKİ YAZI NE ALAKA BENDE ANLAMADIM)!!

@Enes13254 Gardaşım hiçbirşey olmaz bu arada. Okul hayatım boyunca 13 tutanak, + (Bu günde yedim🤣), 4 Disiplin, 3 okuldan uzaklaştırma, artı söyleyemeyeceğim bir suç daha işledim (Ama adli bir sıkıntı yok ama söyleyemem sonra başımız belaya girmesin), Allaha şükür bu güne kadar hiçbir şey olmadı 12.Sınıfım (TARİH: 09.01.2024). KORKMANA GEREK YOK Hiçbir şey olmaz. İYİ GÜNLER. :)

Gardaşım hiçbirşey olmaz bu arada. Okul hayatım boyunca 13 tutanak, + (Bu günde yedim🤣), 4 Disiplin, 3 okuldan uzaklaştırma, artı söyleyemeyeceğim bir suç daha işledim (Ama adli bir sıkıntı yok ama söyleyemem sonra başımız belaya girmesin), Allaha şükür bu güne kadar hiçbir şey olmadı 12.Sınıfım (TARİH: 09.01.2024). KORKMANA GEREK YOK Hiçbir şey olmaz. İYİ GÜNLER. :)

!!(ÜSTTEKİ YAZI NE ALAKA BENDE ANLAMADIM)!!
Siciliniz güzelmiş hocam. :D

Siciliniz güzelmiş hocam. :D
EywAllah hocam ama normalde gerçekten iyi biriyim yani sıfır bir cio, keko tarzı gibi biri değilim, olmayacağımda. İşte o tutanaklar falan ufak suçlar ya, Öğretmene saygısızlık efendime söyleyim, öğretmene cetvel fırlatma gibi olaylar ufak yani, okul tuvaletinde sigaradan falan. :D Ama tabi örnek olmak istemiyorum bu benim yaptığım şeyler falan gerçekten suç yani benim cahilliğim, yapmayın böyle şeyler, sonradan gerçekten pişman oldum yani. :D

EywAllah hocam ama normalde gerçekten iyi biriyim yani sıfır bir cio, keko tarzı gibi biri değilim, olmayacağımda. İşte o tutanaklar falan ufak suçlar ya, Öğretmene saygısızlık efendime söyleyim, öğretmene cetvel fırlatma gibi olaylar ufak yani, okul tuvaletinde sigaradan falan. :D Ama tabi örnek olmak istemiyorum bu benim yaptığım şeyler falan gerçekten suç yani benim cahilliğim, yapmayın böyle şeyler, sonradan gerçekten pişman oldum yani. :D
Öğretmene saygısızlık yanlış anlaşılmalara verilebilir, kabul. En ufak eleştiriye bile verebiliyor bazı kendini lekeletmeye izin vermeyen hocalar. Ama öğretmene cetvel fırlatmak büyük saygısızlık, tartışmasız. Pişman da olmuşsunuz. Umarım bir daha böyle davranışlarda bulunmazsınız.

Öğretmene saygısızlık yanlış anlaşılmalara verilebilir, kabul. En ufak eleştiriye bile verebiliyor bazı kendini lekeletmeye izin vermeyen hocalar. Ama öğretmene cetvel fırlatmak büyük saygısızlık, tartışmasız. Pişman da olmuşsunuz. Umarım bir daha böyle davranışlarda bulunmazsın
Böyle birşey bir daha yapamadım yapmamda zaten şurda son senemiz kalmış :D Teşekürrler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı