draftleet Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 1.465 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #21 Sorun olmaz ama iyi niyetinle yaklaştığını göstermen gerek.
4 425549 Decapat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 744 16 Aralık 2022 #22 draftleet dedi: Sorun olmaz ama iyi niyetinle yaklaştığını göstermen gerek. Genişletmek için tıkla... Yok zaten genelde bir suç işlediğimde panikte olurum ama şu an rahatım çünkü ben hatamı bilip düzeltmeye çalıştım. Muhtemelen okula gidince de sakin olurum.
draftleet dedi: Sorun olmaz ama iyi niyetinle yaklaştığını göstermen gerek. Genişletmek için tıkla... Yok zaten genelde bir suç işlediğimde panikte olurum ama şu an rahatım çünkü ben hatamı bilip düzeltmeye çalıştım. Muhtemelen okula gidince de sakin olurum.
draftleet Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 1.465 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #23 Bence oturup konuşmalısın doğru bir şekilde ve öğretmeninle olan problemi de anlat ki bundan dolayı böyle bir durum yaşadım de
Bence oturup konuşmalısın doğru bir şekilde ve öğretmeninle olan problemi de anlat ki bundan dolayı böyle bir durum yaşadım de