LOTR Manyağı
Hectopat
Kabak gibi ortada olan şey için iki kişi mesajımı alıntıladı hocamBence ironiyi kimse anlamamışsa o ironi değildir hatta (!) bunu koyabilirdin![]()
Kabak gibi ortada olan şey için iki kişi mesajımı alıntıladı hocamBence ironiyi kimse anlamamışsa o ironi değildir hatta (!) bunu koyabilirdin![]()
Evet.Bence ironiyi kimse anlamamışsa o ironi değildir hatta (!) bunu koyabilirdin![]()
Dostum, nasıl kabak gibi ortada? Yanlış anlaşılmaya yol açabilecek bir potansiyelde mesajın. (!) koyabilirdin.Kabak gibi ortada olan şey için iki kişi mesajımı alıntıladı hocamnormalde bunula bile uğraşmazdım da yazık belki ihtiyaçları vardır diye bilgilendirmek istedim. İroninin sadece komik olaylarda yapıldığını sanan genç kardeşlerimiz var.
Lise 2'ye gidiyorum saçlarım boynuma geliyor. Saçımı düzenli tarıyor, yıkıyor ve bağlıyorum. Bir sıkıntı çıkarır mı? Yasak mıdır?
Nerde yaşıyorsunuz acabaBizim okulda da sorun olmamıştı bağlayıp gittiğim sürece. Açık bırakıp gittiğim gün ise müdür yardımcısı tokan yoksa verebilirim demişti.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.