Lisede uzun saç yasak mı?

Bizim okulda yasak değil, bazı okullarda müdürler katı oluyor ve resmi olarak böyle bir kural yok

Bizim okulda yasak değil, bazı okullarda müdürler katı oluyor ve resmi olarak böyle bir kural yok
Ya normalde böyle birşey yok. Eski lisemde piercing, küpe vs. de sıkıntı etmiyorlardı. Şimdi müdür yine çok sıkıntı etmiyor yardımcısı daha çok atarlı. (Bizim müdür yardımcısı kel net bu yüzden uzun saçlılara taktı )

Sabah sıralarına girme, okula geç git bide öyle dene

Yasak değil ama ben de kestirmek zorunda kaldım. Eğer bir yakının rütbeli ise bir şey yapamazlar.

Yasak değil. Yasak derse "yönetmeliğin kaçıncı maddesinde yazıyor hocam?" dersin. Cevap veremeyip daha da sinirlenebilir ya da cevap veremeyip çekip gidecektir.

Küpe, kolye, künye vb. şeyler yasak. Saç konusunda bir yasak bulunmamakta.

Ee ne olmuş 2 yıl daha okuyacaksan, sen korkarsan seni ezerler. Bizzat Elazığ'da bu durumu yaşadım. Yobaz kafası olan bir müdür yardımcısı sağolsun.

Sabah sıralarına girme, okula geç git bide öyle dene
1-2 kere öyle kurtuldum zaten.
Ee ne olmuş 2 yıl daha okuyacaksan, sen korkarsan seni ezerler. Bizzat Elazığ'da bu durumu yaşadım. Yobaz kafası olan bir müdür yardımcısı sağolsun.
Hocam artık gerçekten bıktırdılar. Tartışma yaşamak istemiyorum ama daha fazla laf ederlerse mecburen öyle yapacağım.

1-2 kere öyle kurtuldum zaten.

Hocam artık gerçekten bıktırdılar. Tartışma yaşamak istemiyorum ama daha fazla laf ederlerse mecburen öyle yapacağım.

Olmadı, aileni çağır okula müdürle konuşsunlar kimse kimsenin saçına sakalına karışamaz.

@277031 okula velinle gidip müdürle görüşün. Yönetmelikte olmayan bir şey yüzünden sana ceza veremezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…