Lisede uzun saç yasak mı?

Bizim okulda yasak değil, bazı okullarda müdürler katı oluyor ve resmi olarak böyle bir kural yok
Ya normalde böyle birşey yok. Eski lisemde piercing, küpe vs. de sıkıntı etmiyorlardı. Şimdi müdür yine çok sıkıntı etmiyor yardımcısı daha çok atarlı. (Bizim müdür yardımcısı kel net bu yüzden uzun saçlılara taktı 🥴)
 
Ya normalde böyle bir şey yok. Eski lisemde piercing, küpe vs. de sıkıntı etmiyorlardı. Şimdi müdür yine çok sıkıntı etmiyor yardımcısı daha çok atarlı. (Bizim müdür yardımcısı kel net bu yüzden uzun saçlılara taktı 🥴)

Sabah sıralarına girme, okula geç git bide öyle dene 😀
 
Öncelikle iyi akşamlar. Başlıktan gördüğünüz gibi konu. Bu pazartesi okul girişinde saç kontrolü yaptılar ve müdür yardımcısı saçı uzun olanları okuldan gönderip saçınızı kestirip yanıma gelin. Kestirmezseniz disipline gönderirim gibi sözler söyledi. Bundan sonra gittim saçlarımı kestirdim. Normalde çeneme kadar gelen saçlarımı gözümün üstüne kadar kısalttım ve bunu da kabul etmedi. Sonrasında ailem müdür aradı müdür de hafta sonuna kadar kestirsin dedi. Ayrıca pazartesiden beri sabahları kontrol yapıyor. Sizce buradan herhangi bir işlem başlatabilir mi? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Yasak değil ama ben de kestirmek zorunda kaldım. Eğer bir yakının rütbeli ise bir şey yapamazlar.
 
Yasak değil. Yasak derse "yönetmeliğin kaçıncı maddesinde yazıyor hocam?" dersin. Cevap veremeyip daha da sinirlenebilir ya da cevap veremeyip çekip gidecektir.

Küpe, kolye, künye vb. şeyler yasak. Saç konusunda bir yasak bulunmamakta.
 
Birincisi uzun saç yasak diye bir kural yok. Dikkat dağınıklığı konusunda ise ben en arka sırada oturuyorum. Ayrıca hala dikkati dağılırsa saçımı topayabilirim hiçbir şekilde problem kalmaz. Toplu halde sanırım dikkati dağılmaz değil mi?

Böyle birşey yapmak istemiyorum. Çünkü 2 yıl daha o okulda olacağım. Ancak en son ihtimalle öyle yaparım.
Ee ne olmuş 2 yıl daha okuyacaksan, sen korkarsan seni ezerler. Bizzat Elazığ'da bu durumu yaşadım. Yobaz kafası olan bir müdür yardımcısı sağolsun.
 
Sabah sıralarına girme, okula geç git bide öyle dene 😀
1-2 kere öyle kurtuldum zaten.
Ee ne olmuş 2 yıl daha okuyacaksan, sen korkarsan seni ezerler. Bizzat Elazığ'da bu durumu yaşadım. Yobaz kafası olan bir müdür yardımcısı sağolsun.
Hocam artık gerçekten bıktırdılar. Tartışma yaşamak istemiyorum ama daha fazla laf ederlerse mecburen öyle yapacağım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı