Lisede yapılacak iş önerisi

Bize bazı ilgi alanlarınızı söylerseniz yardımcı olabiliriz belki.

ben hafta sonları pazarda çalıştım. baya bir faydası oldu ilerki hayatta insan tanıma doğru müşteri seçimi konusunda.

Freelancer olarak yeteneğini satabilirsin ya da bildiğin bir konuyu Udemy gibi sitede anlatarak para kazanabilirsin.

Cami kenarında peçete satabilirdin ama malum insanlardan dolayı pek mümkün değil gibi. İnternetten ilgin varsa grafik tasarıma ufaktan girebilirsin istersen.

Freelancer vs bunlar boş. PC parçası onarıp satmakta gözüktüğü kadar kolay değil. Bu işlerden anliyorsan iyi. Ben minik capli PC parcasi al satı yapiyorum. Pasif gelir. Alıcı aldığı zaman getten karfoluyorum. Ya da elden gelip alıyorlar. Ama 1 ayda 2k bile getirmiyor. Koştura koştura iş yapsan anca. 8 ekran kartını 3 haftada zar zor sattigimi bilirim.

Hocam get üzerinden alıcı dolandırma durumu oldu mu?

Sanayide çalış. Herkes sanayileri kötülüyor fakat ipini koparan mühendisim diye geziniyor. Etrafta çırak kalmadı. Kalan ustalarda, şimdiki mühendislerden 2 kat fazla maaş alıyorlar. Aklı olan şimdiden çıraklığa başlar. 3 yıldır makine mühendisi olarak konuşuyorum.

Dostum okuyorum sabah 8 akşam 3 şeklinde onun dışında haftada 4 gün dershanem de var.

Hocam herkes öyle düşündüğü için piyasa satıcı doldu ayrıyeten çoğu kişi ya bir şekilde çalıyor.
Ya da sınırdan bir yerden ucuza alıyor onlarla yarışamam bu konuda.

Bilgisayar başında copy/paste, içerik girme gibi basit işler yapabilirsin.

Onu nasıl yapacağım.

Yok kanka sandığın gibi değil sınırdan ucuz muhabbeti falan yalan dolan Google'dan puff araştır Instagram'dan araştır sonra 1 2 gün Instagram'da zaten karşına reklam çıkacak toptan fiyat sor ağzın iyi laf yapsın bu kadar basit uygun fiyat almak sadece toptancı bulacaksın yarışabilirsin be abi benim küçücük şehirde bile en az 20 tane satan vardır herkesin müşterisi ve çevresi kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…