Arkadaşlar lisede yapılacak alım satım tarzı işler var mıdır? Hesap alım satımla uğraşmak istemiyorum arkadaşlarla supplement satalım dedik ama şehrimizde bir yer zaten çok ucuza satıyor. Sizce ne satabiliriz?
Hocam get üzerinden alıcı dolandırma durumu oldu mu?Freelancer vs bunlar boş. PC parçası onarıp satmakta gözüktüğü kadar kolay değil. Bu işlerden anliyorsan iyi. Ben minik capli PC parcasi al satı yapiyorum. Pasif gelir. Alıcı aldığı zaman getten karfoluyorum. Ya da elden gelip alıyorlar. Ama 1 ayda 2k bile getirmiyor. Koştura koştura iş yapsan anca. 8 ekran kartını 3 haftada zar zor sattigimi bilirim.![]()
Sanayide çalış. Herkes sanayileri kötülüyor fakat ipini koparan mühendisim diye geziniyor. Etrafta çırak kalmadı. Kalan ustalarda, şimdiki mühendislerden 2 kat fazla maaş alıyorlar. Aklı olan şimdiden çıraklığa başlar. 3 yıldır makine mühendisi olarak konuşuyorum.
Okuduklarım arasında tek mantıklı olan buydu
Dostum illegal bir şey önermek yasak mı değil mi bilmiyorum hatta bu bir öneride değil sana şunu söyleyeyim güzel toptancı bulduktan sonra puff satımı bahsedilen şeylerden çok daha karlı.
Bilgisayar başında copy/paste, içerik girme gibi basit işler yapabilirsin.
Dostum okuyorum sabah 8 akşam 3 şeklinde onun dışında haftada 4 gün dershanem de var.
Hocam herkes öyle düşündüğü için piyasa satıcı doldu ayrıyeten çoğu kişi ya bir şekilde çalıyor.
Ya da sınırdan bir yerden ucuza alıyor onlarla yarışamam bu konuda.
Onu nasıl yapacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.