Ben 9. sınıfta tarot falı dinler mitoloji uzay vs ile ilgilenen ve öğretmenler tarafından oldukça saygı duyulan ve sevilen bir çocuktum beden derslerinde veya boş derslerde istediğim öğretmenin ders işlediği sınıfa girebiliyordum beni kabul ediyorlardı yani sevip sayıyorlardı ve müdür yardımcısının bir akrabası var bu kız benimle aynı okulda beni görüyor ve ilgi alanlarımı öğrenince tipimide falan beğenince sanırım benden hoşlanıyor ve bana Instagram'dan yazıyor tanışıyoruz sevgili ile kanka arası bir şey oluyoruz ardından kız ben satanist olacağım ve saçma kıskançlıklar yapmaya başlayınca. Ben kızla ilişkimi bitiriyorum ve kız buna sinirleniyor sanırım ağlamış bir şeyler olmuş ve müdür yardımcısıda akrabası olduğu için müdür yardımcısına söylüyor müdür yardımcısıda beni gözüne kestiriyor her fırsatta bana ceza vermeye çalışıyor kendisinin akrabası olan kızı reddettim diye benim her hatamı kolluyor okula formasız gelsem odasına çağırıyor okulda saç uzatmak yasak değil ama (saçlarım uzundur) her beni gördüğünde saçlarımın böyle olmaması gerektiğini söylüyor her ama her hatamı kolluyor neyse bunu aklınızda tutun müdür yardımcısı beni sevmiyor. Ardından 10. sınıfta ayağımın kırılması sebebiyle 10. sınıfı tekrar etmem gerekiyor ve 10. sınıfta yeni kişilerin olduğu sınıfa geçiyorum arkadaşlarımdan 1 yıl geri kalıyorum yani bu yeni sınıftaki kızlar o reddettiğim kızın yakın arkadaşı bu yüzden daha gelir gelmez benden nefret etmeye başlıyorlar ve kızlarda ağır feminist sonradan bu olaylar geçiyor bu kızların çoğu benden nefret ediyor bende onları umursamadan okuluma devam etmeye çalışıyorum sonra bir gün sınıfa nöbetçi bir kız giriyor ders esnasında kızda da crop var sınıfın popüler çocuğu da uff tarzından bir şey diyor bende o olay anında kitap okuyorum olaydan bir haberim sonra öğretmen birden kafasını kaldırıyor kim dedi onu diye bağırıyor sınıfta çıt yok tabii teneffüs oluyor geri derse giriyoruz müdür yardımcısı geliyor herkese A4 kağıdı dağıtıyor ve diyor ki 'sınıfta nöbetçi kıza taciz olayı olmuş bunu kimin yaptığını biliyorsanız yapan kişinin adını kağıda yazın' diyor ve teneffüste de o popüler çocuk o feminist kızların benden nefret ettiğini bilerek onlara gidiyor ve bana iftira atmalarını söylüyor o feminist kızlar gidiyor sınıftaki diğer tüm kızlara benim ismini söyleyerek benim yaptığımı söylüyor bu sayede 20 küsur kız kağıda benim ismimi yazıyor ve ertesi gün müdür yardımcısı beni odasına çağırıyor
benden nefret eden müdür yardımcısı işte sonra benim kızı taciz ettiğimi okuldan atılabileceğimi söylüyor bende böyle bir şey yapmadığımı olayın iftira olduğunu söylüyorum tabii bana inanmıyor sonra ben öğretmenlere gidiyorum ve onlara soruyorum ben birini taciz edecek bir öğrenci miyim diye bütün öğretmenler tabii ki de böyle bir şey yapmicağımı söylüyor ve disiplin toplantısında beni savunacaklarını böyle biri olmadığımı söyliceklerini söylüyorlar ve böylede oluyor öğretmenlerim beni savunuyor tabii 10 tane öğretmen birden beni savununca müdür yardımcısı affallıyor olayın üstünü kapamak zorunda kalıyor 10 tane öğretmene yalancısınız diyemez sonuçta tabii bu arada annemle babamı okula çağırıyor abimle babam okula ayrı gidiyor sınıf değiştirmek istiyorum izin vermiyor falan olay kapanıyor bu olay 1 yıl önceydi şu an 11. sınıfım neyse ki o saçma kişilerle şu an aynı sınıfta olmicağım ama olmasam ne yazar ismim okula yayıldı belki de şu an okuldaki çoğu kız beni bir tacizci olarak biliyor olabilir tabii erkekler inanmıyor ama kızlar beni tacizci olarak biliyordur belki unutmuşlardırda bilemiyorum velhasıl kelam hocalarım bu kardeşiniz bir sürü erkek düşmanıyla savaşmak zorunda kaldı ve efendiliği sayesinde olaydan ceza almadı ismim lekelendi o ayrı tabii okul açılınca daha başıma neler gelir bilemem
iyi sosyaller merak ettiğiniz başka bir detay varsa seve seve anlatırım. Sormaktan çekinmeyiniz.