Lisedeki Değişimim

Makaleler
1
Selamlar, ortaokulda sert biraz kavgacı pek yardımcı olmayan zor biriydim. Zaten toplasan 2 kisiyle anca görüşürüm ortaokuldan kalma kişilerle. Fakat liseye geçince nedense baya bir değiştim. Kimse hakkında kötü konuşamıyorum, olabildiğince hoşgörülü davranıyorum kavga vs etmiyorum eskiden çok cıvık davranırken simdi cok daha ciddi arkadaş canlısı biri oldum. Eskiden beden de çıkışta bi yere giderken zorla ayarlarken artik başkaları beni çağırıyor bazen sunun icin ne yapmam lazim gibi danışmak icin soruyorlar vs.

Kısacası liseye geçtiğimde bambaşka insan oldum cok daha sabırlı sanki 10 yas büyümüş gibi ve daha iyi biri. Neden yazdim pek bilmiyorum icimi dokmek için günlük gibi bir sey. Sizde de böyle oldu mu hic? 10.sinifa gectim bu sene bu arada.

Bende de öyle oldu. Ortaokulda ben de çok kavgacıydım kızlarla bile kavga ederdim, dayak yerdim, herkesi terslerdim, oradaki insanlar yüzünden okuldan nefret ettim. Kızlar erkek gibiydi, erkekler de keko diye tabir ettiğimiz tiplerdendi. Hocalar hep bana yüklenirdi, değersiz olduğumu ve boşuna yaşadığımı söylerdi. Spora başladığım zaman hayatımda bir şey oldu sadece. Tek zevk aldığım şey ağırlık çalışmak oldu ve şu an hala öyle. Şu an 12. sınıfım, ben liseye geçtiğimden beri okulda neredeyse kimseyle muhatap olmadım. Şu an sadece 3 tane arkadaşım var onlar da benim gibi zaten. İnsanları sevemedim bir türlü. Okul bitse de kurtulsam diye bakıyorum. Türkçe ve İngilizce dışında iyi bir dersim de yok. Sınavda ne yapacağım onu düşünüyorum. İstediğim şey, yurtdışında yaşamaya başlayıp burada yaşadığım bütün kötü şeyleri unutmak.

Bende 9. sınıfta değiştim artık geleceğimi daha fazla düşünüyorum ve bunu için harekete geçmeye başladım yeni arkadaşlar edinmeye çalışıyorum şu an tek eksiğim spor yapmak. İstiyorum ama salonda rahat rahat çalışamıyorum.
Açıkçası evde egzersizler yapıyorum ve baya fark ediyor. Nike Training ve Ege Fitness'a göz atabilirsin. Benim sporla ilgilenen bir arkadaş yardımcı oluyor onunda etkisi var tabi. @justplance sayfasından iletişime geçebilirsin.
Bu hariç bahsettiklerin mükemmele yakın dostum tebrik ederim. Hoşgörü hak edene gösterilir, haklı olduğun yerde alttan almanı önermem bahsettiğin buysa.
Teşekkür ederim :). Yok o şekil değil de eskisi gibi bir kaza yapar 2-3 ay aynı şeyin dalgasını yapmam gibiydi. Düşündüğün gibi abartı değil buradan böyle okuyunca biraz farklı geldi bana da.

Çok balon insan var lisede. 😒
Mal insanlardan kurtulmak imkansız zaten her yerdeler. Ortaokulda kızlı erkekli kekoların içinde hayatta kalma mücadelesi verdim. Lisede de 2 mafya dizisi izlemiş bir embesil sınıfta hava atıyor yok dayım hapse girdi yok babam taksiciyi dövdü bilmem ne sanki çok iyi bir şey yapmış gibi konuşuyor bide sınıftakiler de etkileniyor bundan çok havalı bir şeymiş gibi barzo olmak. Bıçağı beline koyan kendini adam sanıyor. Cidden çok mallaştı insanlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı