Lisedeki insanlarla nasıl baş edilir?

Maalesef baş edilemez Bizim okulun orada bir meslek lisesi var önünden geçilmiyor resmen.

Herkesle olmıcak kardeşim ama orda durup birinden adım beklemiyecek.

Ben tek başıma okula gidip gelen kendi halinde insanlarla arasında bir şey olmayan bir insan nasıl olurum bunun hakkında tavsiye istedim sadece.
Kimseyle muhatap olmayarak. Muhatap olmak zorunda kaldığında sohbete girme ama. Sadece konuşman gereken kadar konuş.

Fitness'a gitsem ne kadar zamanımı verebileceğim, antrenör olmadan nasıl gelişeceğim orası da ayrı konu.

Herkesle olmıcak kardeşim ama orda durup birinden adım beklemiyecek.
Sonra yanlış kişiyle arkadaş olmaya çalışıp dediklerimin aynısını yaşayacak. Plot twist.
Dediğim gibi, kendisi bilir fakat lisede arkadaş edinmeye çalışmak mantıklı bir şey değil.

Sonra yanlış kişiyle arkadaş olmaya çalışıp dediklerimin aynısını yaşayacak. Plot twist.
Dediğim gibi, kendisi bilir fakat lisede arkadaş edinmeye çalışmak mantıklı bir şey değil.
Arkadaş edinecek olsam neden okuldan arkadaş edineyim ki? Saçma sapan tipler olur okulda...

Kişisel koç tutmana gerek yok, zaten salondaki eğitmenler yardımcı oluyor sana.

Ücretler ne kadardır ayrıca zayıfım kabul ederler mi?

Birisini alıp okulun bodrumunda 23 Cm'lik katana ile...
Şaka şaka
Okuldaki zorbalardan kurtulmanın en basit yöntemi sadece selam ver gardaşım falan filan de adamların libidosu yükseliyor sanki bir anda kanka olmuşsunuz gibi. Sonra sadece selam ile kal devamına ilerleme. İlerlersen kavgalara çağırabilir ya da düşman olanlar size saldırabilir.

Ya bu arkadaş kusura bakmasın da, mal mı da anlamıyacak acaba yanlış kişiyle arkadaş olur diyosunuz. Tamam yanlış olup olmadığı alnında yazmıyorda biraz analiz ile kişiliği kafası uyarsa neden olmasın yani. Bakın kesinlikle herkesle arkadaş olmamalı haklısınız da adım beklemek saçma ve insanlar ön yargılı oluyor bi süre sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…