Lisedeki insanlarla nasıl baş edilir?

Benim deneyimlediğim başa çıkılmıyor. Kendini havalı sanıp kavga ederken Allah'a küfreden mi dersin, çubuk adam olduğu halde önüne gelene sataşan mı dersin. Bir de susunca kendilerinden korktuklarını sanıyorlar ya. Tabii ki tavsiye etmiyorum ama ben genelde kavga ediyordum çünkü birinin ağzını burnunu kırmadıkça akıllanmıyorlar. Tavsiye olarak Fitness'a veya boksa falan gidip kendini geliştirmeni önerebilirim. En azından dışarıdan sert durursun ki bu da zaten çoğunun karışamamasına sebep olur.

Fitness'a gitsem ne kadar zamanımı verebileceğim, antrenör olmadan nasıl gelişeceğim orası da ayrı konu.

Sonra yanlış kişiyle arkadaş olmaya çalışıp dediklerimin aynısını yaşayacak. Plot twist. 🙂
Dediğim gibi, kendisi bilir fakat lisede arkadaş edinmeye çalışmak mantıklı bir şey değil.
Arkadaş edinecek olsam neden okuldan arkadaş edineyim ki? Saçma sapan tipler olur okulda...

Kişisel koç tutmana gerek yok, zaten salondaki eğitmenler yardımcı oluyor sana.

Ücretler ne kadardır ayrıca zayıfım kabul ederler mi?

Birisini alıp okulun bodrumunda 23 Cm'lik katana ile...
Şaka şaka :D
Okuldaki zorbalardan kurtulmanın en basit yöntemi sadece selam ver gardaşım falan filan de adamların libidosu yükseliyor sanki bir anda kanka olmuşsunuz gibi. Sonra sadece selam ile kal devamına ilerleme. İlerlersen kavgalara çağırabilir ya da düşman olanlar size saldırabilir.

Sonra yanlış kişiyle arkadaş olmaya çalışıp dediklerimin aynısını yaşayacak. Plot twist. 🙂
Dediğim gibi, kendisi bilir fakat lisede arkadaş edinmeye çalışmak mantıklı bir şey değil.
Ya bu arkadaş kusura bakmasın da, mal mı da anlamıyacak acaba yanlış kişiyle arkadaş olur diyosunuz. Tamam yanlış olup olmadığı alnında yazmıyorda biraz analiz ile kişiliği kafası uyarsa neden olmasın yani. Bakın kesinlikle herkesle arkadaş olmamalı haklısınız da adım beklemek saçma ve insanlar ön yargılı oluyor bi süre sonra.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı