Lisedeki insanlarla nasıl baş edilir?

Arkadaş edinecek olsam neden okuldan arkadaş edineyim ki? Saçma sapan tipler olur okulda...

Ücretler ne kadardır ayrıca zayıfım kabul ederler mi?
Salona göre değişir. Aylık 1000 TL olanlarda var, 3 aylık 300-400 olanlarda ama sakın öyle ayda 100 TL'lik yerlere gideyim deme çünkü ne orada ilgi görürsün ne de kaliteli makineler. Zayıflık konusunda da zaten oraya öyle iri yarı insanların gittiği söylenemez hocam, sıfırdan başlarsınız. Eğitmen muhtemelen karbonhidrat tozu önerir, doktor tavsiyesi ile kullanabilirsiniz.

İnsanların içini anlamak çok zor. Bu yüzden ilk günden tanıştığın insanla ay sonunda sanki 1 yıllık arkadaşınmış gibi takılmak mantıklı gelmiyor bana.

OBP taban puanı nedir?
Kendi taban puanım 87 fakat 71 OBP ile alan bir okula girdim. Kendi puanım yeten okul almadı nedense. Bu yıl 93 olmuş sanırım o yüzden almadılar.

@fatihh12 Kardeşim 9'u tek başıma arka sırada oturan bi eleman olarak başlamıştım. Arkadaşsız ilerler dedim 1 sene yaşadım okul hayatımın en kötü senesiydi. Şimdi senin şu ön yargını kıralım kötü okulda kötü öğrenciler yargını. Kırdık varsayıyorum git otur ilk gün. İlk gün çok önemli insanlara iyi davran konuş konuşmamazlık sakın etme. Ortamdaki herkesle samimi olmak zorunda değilsin bak ama herkesi tanı. Ve samimi olmak istediğin kişileri kafanda seç bu sırada da analiz yap. Bir de sınıfta ki herkesle ama herkesle konuş ödev olur bir şey olur hepsinden yardım alırsın hem de herkesi tanıdığın için eğlenmen daha kolay olur. Samimi olmak zorunda değilsin hatırlatıyorum tekrardan.

"Mal olduğu" için değil, liseye yeni geçtiği için anlamayacak. Lise ortaokul gibi de-ğil. Herkes iki yüzlü. Küçük analizlerle falan içinden çıkabileceği bir iş değil. Amacım arkadaşsız kalmasını sağlamak değil. İyiliğini düşündüğüm için yaşaması en muhtemel şeylere göre yapması gerekenleri anlatıyorum.

Kendim yaptım 1 sene yalnız kaldım. O yüzden yapmamalı diyorum .

Çok büyük ihtimalle dersle ilgisi olmayan, dersin huzurunu bozacak kişilerle karşılaşacaksınız. Amacım sizi daha da üzmek değil ama yapacak bir şey yok.

Kendim yaptım 1 sene yalnız kaldım. O yüzden yapmamalı diyorum .
Şans işi. Düştüğü yere göre değişecek yaşayacağı şey. Siz yalnız kalmışsınız mesela. Umarım arkadaşa öyle olmaz.
Ha bir de şu var; iki yüzlü, karaktersiz arkadaşların olacağına hiç arkadaşın olmasın daha iyi. Bunu da göz önünde bulundurması lazım. Sırf yalnız kalmamak için dandik adamlarla takılmak da mantık işi değil yani.

Cool ol. Her koşulda mantıklı ol. Az konuş, yavaş hareket et, az gül, poker face takın. İnsanlar onların senin kulvarında olmadığını anlasın yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…