Çözüldü Liseden mezun olmadan üniversite okuyan öğrenci sistemde ne olarak görünür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

barisakarsu

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF A15 Laptop
GPU: RTX 4050
CPU: Ryzen 7 7435HS
RAM: 16 GB
SDD: 1 TB + 512 GB
Açık lisede okuyorum son 1 dönemim kaldı o da aralık'ta bitecek ve mezun olacağım. YKS'ye girdim, üniversiteler açılınca ne olarak görüneceğim? Açık lise okuyor olarak mı yoksa üniversite öğrencisi olarak mı? İleride işe girmek için soruyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
''Kaydı Şartlı'' veya ''Diploma Bekliyor'' olarak görünürsünüz diplomanızı teslim edene kadar.
''Kaydı Şartlı'' veya ''Diploma Bekliyor'' olarak görünürsünüz diplomanızı teslim edene kadar.
Üniversite de mi öyle görünürüm? Peki genel olarak işveren sorduğunda açık lise okuyor olarak mi yoksa üniversite okuyor olarak mı söyleyeceğim?

Üniversite de mi öyle görünürüm? Peki genel olarak işveren sorduğunda açık lise okuyor olarak mi yoksa üniversite okuyor olarak mı söyleyeceğim?
Sonuçta üniversite öğrenci belgeniz mevcut olacak. Üniversiteye şartlı da olsa kayıtlı oluyorsunuz.

Sonuçta üniversite öğrenci belgeniz mevcut olacak. Üniversiteye şartlı da olsa kayıtlı oluyorsunuz.
Peki şartlı kayıt yaptığımda üniversite öğrenimime başlayabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…