Liseler arası nakil nasıl oluyor?

Aynı şey değil mi hocam, LGS puanı yüzdelik diliminizi belirliyor.

Değil hocam 400 puanlı biri %10'da olabilir fakat 390 puanlı biri %9'da olabilir.
Şu an bence yapılması gereken en mantıklı şey, bu yıl idare edip, güzelce çalışarak 95+ bir notla okulunuzu bitirip niteliksiz fakat güzel bir Anadolu lisesine gitmeniz.

3 sene ayni şeyi bende düşünüyordum ama olmadı malesef. Şuan 11. sınıf Bilişim Teknolojileri bölmündeyim. Bazen hayat istediklerinizi vermiyor....
Bende 11.sınıfım ve gayet memnunum okuduğum bölümden. Sevip sevmemekle alakalı. Yaparım deyip konuları görünce çamur atan çok kişi var.

Meslek lisesi öğrencisiyim zaten. Bilişim bölümünün ağ işletmenliği ve siber güvenlik dalını okuyorum ve alacağım maaş bir doktor, avukat, pilot'un maaşından fazla. Çok ön yargılısınız.
Maaşım fazla olsa ne? Benim para kazanma derdim yok, eğitim alıp sevdiğim işi yapma derdim var. Git meslek liselerinin etrafına bak, staj öğrencileri hamallık yapıyor ben 5 ay meslekte okudum hayatımda ki en rezalet günlerdi kendi eşekliğimden tabi. Adam bu "fen lisesi konusu" diye konu anlatmıyor film izlettiriyordu, okulun öğrencileri bir ayrı dert öğretmeni bir ayrı dert. Ha çok refah seviyesi yüksek bir aile de değilim Cumaertesi günlerimi Ankara'nın soğunda Sanayide geçirdim orada ki rezalet ortamı başka bir yerde görmedim.

Maaşım fazla olsa ne? Benim para kazanma derdim yok, eğitim alıp sevdiğim işi yapma derdim var. Git meslek liselerinin etrafına bak, staj öğrencileri hamallık yapıyor ben 5 ay meslekte okudum hayatımda ki en rezalet günlerdi kendi eşekliğimden tabi. Adam bu "fen lisesi konusu" diye konu anlatmıyor film izlettiriyordu, okulun öğrencileri bir ayrı dert öğretmeni bir ayrı dert. Ha çok refah seviyesi yüksek bir aile de değilim cumartesi günlerimi Ankara'nın soğuğunda Sanayide geçirdim orada ki rezalet ortamı başka bir yerde görmedim.
Okula göre değişir. Öğrencilerinden bende memnun değilim fakat 2-3 kişi de olsa düzgün insanlar var. Yapmak istediğim mesleğin okulunu okuyorum. Ben memnunum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı