Liseler için sınıftan geçme şartları değişti mi?

Siz alt sınıflarda en fazla 6 dersten kalabılırsınız. Fazlası olursa sınıfta kalıyorsun.
Şöyle açıklıyayılm.
Siz 9.sınıfta 3 10.sınıfta 3 dersten kalırsanız 11.sınıfta 2 dersten kalırsanız kalıyorsunuz.
6 kalma hakkınız var yanı bu 4 yıl ıcerısın de. Bu hakkınız dolarsa yer açmak ıcın o dersın sorumluluğunu bir an önce vermenız gerekıyor yoksa sınıf tekrarı.

Bu sadece 9. sınıf için mi geçerli yoksa hepsi için mi?

Güzel kardeşlerim bizim zamanımızda pandemı vardı ve okula gıdemedık ben mesela. Şu an alt sınıflardan 13 tane geçemediğim ders var bunlar bana uygulanırsa ben hiçbir şey yapmadan 3 sene daha okumam gerekır. O zaman bu da saçma olur ve kaosa neden olur?

Pandemi döneminde evde yatarken kaldığın derslerden, yine de kimse sorumlu tutmaz. Genel eğitim içerisinde saçma olduğunu söyledim. 9.sınıfa geçen ortalama bir öğrenciyi zorlar büyük ihtimalle.

Pandemi döneminde evde yatarken kaldığın derslerden, yine de kimse sorumlu tutmaz. Genel eğitim içerisinde saçma olduğunu söyledim. 9.sınıfa geçen ortalama bir öğrenciyi zorlar büyük ihtimalle.

Önceden de bu yürütmelık vardı hocam alt derslerden 6 ders kuralı var mıydı bılmem ama 3 dersı gecersen kalıyordun ve tüm kaldıgın derslerı vermen lazımdı yanı zordu yıne.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı