Liseler için sınıftan geçme şartları değişti mi?

Ne güzel bir yıl yattın işte eğitim yok zaten ülkede.

Hocam yardımcı olmaya çalışıyoruz aynen ben yattım bir sene. Kamera karşısında dikildik ders anlatamayan hocalarla ders işledik. Ve emın ol bu pandemi birçok insanın başarısını etkiledi.

Bu sadece 9. sınıf için mi geçerli yoksa hepsi için mi?

Hocam şu an 10,11 ve 12.sınıflar a bu uygulanmayacak. Bu arkadaşlar mezzun olduktan sonra zaten butun sınıflara uygulanmıs oluyor.

Aynı şeyi söylüyorsunuz arkadaşla. En son 10. Sınıflar mezun olduğunda herkese uygulanmaya başlamış olacak.

Pandemi döneminde evde yatarken kaldığın derslerden, yine de kimse sorumlu tutmaz. Genel eğitim içerisinde saçma olduğunu söyledim. 9.sınıfa geçen ortalama bir öğrenciyi zorlar büyük ihtimalle.

Ben de uzaktan eğitim gördüm kaldığım ders yok. Çevresel etmenleri suçlamak yerine neden çalışmadığınızı düşünseniz daha iyi olur.

Görüşünüze saygı duyarım fakat bu yürütmeliğin şimdiki sınıflara uygulanması saçma olur.

Görüşünüze saygı duyarım fakat bu yürütmeliğin şimdiki sınıflara uygulanması saçma olur.

O konuda haklısınız aniden böyle bir şey yapmak önceki senenin sorumlulukları için sıkıntı çıkartır.

Pandemi döneminde evde yatarken kaldığın derslerden, yine de kimse sorumlu tutmaz. Genel eğitim içerisinde saçma olduğunu söyledim. 9.sınıfa geçen ortalama bir öğrenciyi zorlar büyük ihtimalle.

Önceden de bu yürütmelık vardı hocam alt derslerden 6 ders kuralı var mıydı bılmem ama 3 dersı gecersen kalıyordun ve tüm kaldıgın derslerı vermen lazımdı yanı zordu yıne.

Hocam yardımcı olmaya çalışıyoruz aynen ben yattım bir sene. Kamera karşısında dikildik ders anlatamayan hocalarla ders işledik. Ve emın ol bu pandemi birçok insanın başarısını etkiledi.
E girmeyecektin derse zaten kimse niye gelmedin demezdi yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…