musti9784653
Kilopat
Benim de salı günü bitiyor. Nişan başında başlar diyorlar. Proje ödevi var daha. Nefes almak bize haram herhalde.
Maalesef öyle.
Benim de salı günü bitiyor. Nişan başında başlar diyorlar. Proje ödevi var daha. Nefes almak bize haram herhalde.
Bence olmaz. Yani mantıklı değil. Her yer tekrar kırmızı olmaya başlıyor. Vakalar artıyor. Mesela bu gün 15.082 vaka çıkmış.
13.000+ vaka varken yaptılarsa 15.000 varken de yaparlar. Bu nasıl bir eğitim aşkı. Verdikleri de eğitim olsa. YouTube diye bir şey olmasa 10 alırdım sınavlardan.Bence olmaz. Yani mantıklı değil. Her yer tekrar kırmızı olmaya başlıyor. Vakalar artıyor. Mesela bu gün 15.082 vaka çıkmış.
13.000+ vaka varken yaptılarsa 15.000 varken de yaparlar. Bu nasıl bir eğitim aşkı. Verdikleri de eğitim olsa. YouTube diye bir şey olmasa 10 alırdım sınavlardan.
19 Mart 2021'e kadar ilk dönem notlarının girilmesi gerekiyor olması lazım. Büyük ihtimalle o zaman öğreniriz.Liselerde 2. sınavlar uygulanacak mı? Kesin bilginiz var mı?
19 Mart 2021'e kadar ilk dönem notlarının girilmesi gerekiyor olması lazım. Büyük ihtimalle o zaman öğreniriz.
Bugün 18'i.
Bugün 18'i daha yrısı girmemiş e okula.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.