Abdullah_TR Picopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #21 Syntax Error dedi: Bizim ki girildi en kolay ders en düşük geldi. Onun dışında iyi. Genişletmek için tıkla... Benim bütün dersler iyi geçti daha belli matematik 60 hiç beklemiyordum bu notu çok üzüldüm ama yine sözlülerle60'ı kapatırım gibi geliyor.
Syntax Error dedi: Bizim ki girildi en kolay ders en düşük geldi. Onun dışında iyi. Genişletmek için tıkla... Benim bütün dersler iyi geçti daha belli matematik 60 hiç beklemiyordum bu notu çok üzüldüm ama yine sözlülerle60'ı kapatırım gibi geliyor.
Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.688 Çözümler 10 18 Mart 2021 #22 Abdullah_TR dedi: Benim bütün dersler iyi geçti daha belli matematik 60 hiç beklemiyordum bu notu çok üzüldüm ama yine sözlülerle60'ı kapatırım gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Benim de iyi aslında en düşük 70 oda sağlıktan onun dışında ortalamam da iyi gelecek gibi. 2.dönemin sınavları da iyi geçse bari.
Abdullah_TR dedi: Benim bütün dersler iyi geçti daha belli matematik 60 hiç beklemiyordum bu notu çok üzüldüm ama yine sözlülerle60'ı kapatırım gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Benim de iyi aslında en düşük 70 oda sağlıktan onun dışında ortalamam da iyi gelecek gibi. 2.dönemin sınavları da iyi geçse bari.
Abdullah_TR Picopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #23 Syntax Error dedi: Benim de iyi aslında en düşük 70 oda sağlıktan onun dışında ortalamam da iyi gelecek gibi. 2.dönemin sınavları da iyi geçse bari. Genişletmek için tıkla... İnşallah hepimizinki iyi geçer.
Syntax Error dedi: Benim de iyi aslında en düşük 70 oda sağlıktan onun dışında ortalamam da iyi gelecek gibi. 2.dönemin sınavları da iyi geçse bari. Genişletmek için tıkla... İnşallah hepimizinki iyi geçer.