3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 23 Mayıs 2025 #41 @Teru, yok yok biliyorum. Bilginiz doğru, yanlış demiyorum. Sadece yönetmeliğe uymayan okullar da olabiliyor, onu belirtmek istedim. Yönetmeliğe uymayan okulların yaptığı da doğru değildir.
@Teru, yok yok biliyorum. Bilginiz doğru, yanlış demiyorum. Sadece yönetmeliğe uymayan okullar da olabiliyor, onu belirtmek istedim. Yönetmeliğe uymayan okulların yaptığı da doğru değildir.
sanes Centipat Katılım 19 Haziran 2025 Mesajlar 2.843 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Molokini Pazartesi 20:37 #42 Teru dedi: Böyle bir durum yönetmeliğe aykırıdır. Yanlış bilgi vermeyelim. Genişletmek için tıkla... Yönetmeliğe uyan özel okul var mı ki hocam?
Teru dedi: Böyle bir durum yönetmeliğe aykırıdır. Yanlış bilgi vermeyelim. Genişletmek için tıkla... Yönetmeliğe uyan özel okul var mı ki hocam?