Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.161 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #21 Sosyal Mesafe dedi: Sürprizbozan: Konu Dışı: İlk sınavlarımın ortalaması 82-83 gibi bir şey. İkincilere girmezsem kalır mıyım? Genişletmek için tıkla... Hocalarınız 50 civarı performans notu verirse imkanı yok hocam. Her türlü geçiyorsunuz, problem yok.
Sosyal Mesafe dedi: Sürprizbozan: Konu Dışı: İlk sınavlarımın ortalaması 82-83 gibi bir şey. İkincilere girmezsem kalır mıyım? Genişletmek için tıkla... Hocalarınız 50 civarı performans notu verirse imkanı yok hocam. Her türlü geçiyorsunuz, problem yok.
Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.689 Çözümler 10 22 Nisan 2021 #22 409747 dedi: Bu doğru değil. Çünkü çevremde 7, 9, 10 ve 11. sınıfta olup özel okula giden kişiler var. Ve hepsinin de okulları yıl boyu açıktı. Genişletmek için tıkla... Ben 9.sınıfım özelde okuyorum ve sadece birkaç gün dışında hiç gitmedim zaten o günler herkes gitti.
409747 dedi: Bu doğru değil. Çünkü çevremde 7, 9, 10 ve 11. sınıfta olup özel okula giden kişiler var. Ve hepsinin de okulları yıl boyu açıktı. Genişletmek için tıkla... Ben 9.sınıfım özelde okuyorum ve sadece birkaç gün dışında hiç gitmedim zaten o günler herkes gitti.
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 22 Nisan 2021 #23 Yüksek ihtimal ertelenecek. Ziya Selçuk topu bilim kuruluna attı. Bilim Kurulu zaten ertelensin diyor.
Yüksek ihtimal ertelenecek. Ziya Selçuk topu bilim kuruluna attı. Bilim Kurulu zaten ertelensin diyor.
Sosyal Mesafe Centipat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 468 22 Nisan 2021 #24 Cingöz Recai dedi: Al bismillah . Seçimle gelip nasıl diktatör oluyor sivri zeka? Genişletmek için tıkla... Hitler de seçimle gelmişti...
Cingöz Recai dedi: Al bismillah . Seçimle gelip nasıl diktatör oluyor sivri zeka? Genişletmek için tıkla... Hitler de seçimle gelmişti...
Sosyal Mesafe Centipat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 468 22 Nisan 2021 #25 Arthur_Callahan dedi: Hocalarınız 50 civarı performans notu verirse imkanı yok hocam. Her türlü geçiyorsunuz, problem yok. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Konu Dışı: Nasıl hesaplanıyor bu arada?
Arthur_Callahan dedi: Hocalarınız 50 civarı performans notu verirse imkanı yok hocam. Her türlü geçiyorsunuz, problem yok. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Konu Dışı: Nasıl hesaplanıyor bu arada?
usassyuoturghh76439 Decapat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 422 Çözümler 1 Yer Türkiye 22 Nisan 2021 #26 Yok kanka daha geçen yıldan kalanlar yapılacak 2.dönem 3. 4. diye gidecek olur mu hiç ya :d 166770 dedi: 2. dönem 2. sınavlar bile olabilir. Ona göre düşünün. Genişletmek için tıkla...
Yok kanka daha geçen yıldan kalanlar yapılacak 2.dönem 3. 4. diye gidecek olur mu hiç ya :d 166770 dedi: 2. dönem 2. sınavlar bile olabilir. Ona göre düşünün. Genişletmek için tıkla...
Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.161 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #27 Sosyal Mesafe dedi: Sürprizbozan: Konu Dışı: Nasıl hesaplanıyor bu arada? Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Konu Dışı: 2 dönemin aritmatik ortalaması hesaplanıyor. Yani ilk dönemin ortalaması + ikinci dönemin ortalaması / 2 şeklinde.
Sosyal Mesafe dedi: Sürprizbozan: Konu Dışı: Nasıl hesaplanıyor bu arada? Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Konu Dışı: 2 dönemin aritmatik ortalaması hesaplanıyor. Yani ilk dönemin ortalaması + ikinci dönemin ortalaması / 2 şeklinde.