Liselerde nakil için boşluk yok

Deniz Ege Elmas

Centipat
Herkese merhaba, ben bu sene LGS'ye girdim 471 ile 440'lik liseye gittim 475'lik liseye başvuruda bulunacağım ama şu an Türkiye'deki liselerde hiç boşluk yok 1. nakil döneminde falan her lisede oluyordu şimdi neden yok? Boşlukta kalanların oraya yerlesememesi için mi? Ben bu duruma tam olarak guvenemedim. Yani başvuru yapayim mi bu işin içinde bir şey olduğunu düşünüyorum.

Herkese merhaba, ben bu sene LGS'ye girdim 471 ile 440'lik liseye gittim 475'lik liseye başvuruda bulunacağım ama şu an Türkiye'deki liselerde hiç boşluk yok 1. nakil döneminde falan her lisede oluyordu şimdi neden yok? Boşlukta kalanların oraya yerlesememesi için mi? Ben bu duruma tam olarak guvenemedim. Yani başvuru yapayim mi bu işin içinde bir şey olduğunu düşünüyorum.

Başvuru yap çünkü, o lisedeki insanlar senin gibi üst liseye gitmek için tercih yapıp yerleşirse istediğin lisede boşluk oluşur ve seni alabilirler.

2.nakilde doldu hepsi keşke erken yapsaydın yüksek alan okullarda 10. sınıfta kontenjan açılır çok yüksek bir ihtimalle.

Yazdim zaten benden 3 puan yüksek birisi girmiş bende acele etme durumundayım lisenin hazırlık sınıfı var bekliyorum hala.

Başvuru yap çünkü, o lisedeki insanlar senin gibi üst liseye gitmek için tercih yapıp yerleşirse istediğin lisede boşluk oluşur ve seni alabilirler.

Ama İstanbul'da hiçbir lisede yok boşluk özele geçenleri bekliyorum ben.

İstediğin liseye yerleşen insanlar bu nakil döneminde başka liseye giderse senin istediğin lisede boşluk oluşacak bu yüzden seni alabilirler.

Ben şimdi MEB'i aradım bana eylül'u bekleyin bir de sizin puanınızdan orası yüksekse gecemezsiniz dediler ama ben 2 gün önce aradığımda şimdi yapabilirsiniz ve taban puan şartı yok dediler bir dedikleri diğer dediklerini tutmuyor ben şimdi başvuru yapamiyorum yani bakanlığın cidden bu dediği diğer dediğini tutmadı en yakin zamandan okulu ariyicam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı