Liselerdeki muhasebe bölümü ön muhasebe mi yoksa temel muhasebe mi?

icyfoxy16

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Liselerdeki muhasebe bölümü ön muhasebe mi temel muhasebe mi? Temel muhasebe ise matematikten çok anlamayan ve çok sevmeyen sözelci biri olarak zorlanır mıyım?

Anadolu meslek ise temel muhasebedir. Bölümü okumadım fakat meslek liseleri genel olarak pekte zevk alacağın yerler olmaz bence. Sözelci biri olarakta muhasebeyi seçmek mantıklı bir seçim olmaz.

Anadolu meslek ise temel muhasebedir. Bölümü okumadım fakat meslek liseleri genel olarak pekte zevk alacağın yerler olmaz bence. Sözelci biri olarakta muhasebeyi seçmek mantıklı bir seçim olmaz.
Hocam yaşadığım şehirde sayılı iyi meslek lisesi var.Benim istediğim meslek lisesinde sayılı iyi meslek liselerinden.Alanları : muhasebe büro yönetimi gazetecilik pazarlama ve perekende radyo televizyon bunlar.Büro yönetiminde erkek olarak iş bulmak zor.Gazetecilik - radyo televizyon bitmek üzere.Bilişim - pazarlama ilgimi çekmiyor.Muhasebede gözün kapalı iş bulursun kariyer.nette.Ne yapsam bilemedim ki.Bir yandanda erkenden öğrenmek istiyorum iş hayatını.

Hocam yaşadığım şehirde sayılı iyi meslek lisesi var.Benim istediğim meslek lisesinde sayılı iyi meslek liselerinden.Alanları : muhasebe büro yönetimi gazetecilik pazarlama ve perekende radyo televizyon bunlar.Büro yönetiminde erkek olarak iş bulmak zor.Gazetecilik - radyo televizyon bitmek üzere.Bilişim - pazarlama ilgimi çekmiyor.Muhasebede gözün kapalı iş bulursun kariyer.nette.Ne yapsam bilemedim ki.
Muhasebede evet gözün kapalı iş bulursun fakat çalıştığım bir yerden örnek vereyim. Bir hırdavatçıda çalışıyordum ve oradaki bir muhasebeci depocu olmadığı için benimle beraber depodan amele gibi malzeme yüklüyordu. Muhasebecinin piyasadaki değeri bu kadar. Yeterli olmuştur umarım.

Zorlanacağın bir şey yok paket programların yarısı otomatik kendisi hesaplıyor matematik çok fazla istemiyor. Genel muhasebe kısmı kafa yoruyor sadece.

Muhasebede evet gözün kapalı iş bulursun fakat çalıştığım bir yerden örnek vereyim. Bir hırdavatçıda çalışıyordum ve oradaki bir muhasebeci depocu olmadığı için benimle beraber depodan amele gibi malzeme yüklüyordu. Muhasebecinin piyasadaki değeri bu kadar. Yeterli olmuştur umarım.
Yardımın için teşekkürler.

Zorlanacağın bir şey yok paket programların yarısı otomatik kendisi hesaplıyor matematik çok fazla istemiyor. Genel muhasebe kısmı kafa yoruyor sadece.
Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı