Eki Görüntüle 1937768
Bence aşırı kötü bir değişiklik olmuş. İyi ki bu zamanlarda lisesi değilmişim. Şu an liseye geçen veya halihazırda lisede olan arkadaşlara sabır diliyorum. Artık test sınav yok ne demek ya?
Yazılı maddesini okuduktan sonra bittim...Eki Görüntüle 1937768
Bence aşırı kötü bir değişiklik olmuş. İyi ki bu zamanlarda lisesi değilmişim. Şu an liseye geçen veya halihazırda lisede olan arkadaşlara sabır diliyorum. Artık test sınav yok ne demek ya?
Eki Görüntüle 1937768
Bence hayır. Ben bu dönem 9'a geçtim, 8. sınıfı özel okulda okudum eğitimleri çöp ama yazılı sorularının cevaplarını söylüyorlar ne yazık ki.Bunlar özel okullar için geçerli mi acaba?
Bilmiyorum.Bunlar özel okullar için geçerli mi acaba?
Devlete gidiyorsun leş öğretim, özele gidiyorsun bir şey öğrenmeden torpille geçiyorsun. Cidden komik.Bence hayır. Ben bu dönem 9'a geçtim, 8. sınıfı özel okulda okudum eğitimleri çöp ama yazılı sorularının cevaplarını söylüyorlar ne yazık ki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.