Liselere giriş sistemi adrese göre mi işler?

792649

Femtopat
Merhaba. Bu sene LGS'ye girdim ama sonucun pek iyi geleceğini düşünmüyorum. Büyük ihtimalle OBP ile bir liseye gireceğim. Girmeyi düşündüğüm liselerde 89.15 / 90.08 gibi bir şey ile alıyor benim OBP'm 91.6 civarı, özürsüz devamsızlığım 2 gün ancak ikamet olarak okul farklı ilçede ben farklı ilçede ama ilçelerimiz yan yana girme ihtimalim az diyen var çok diyen var. Az çok bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Merhaba. Bu sene LGS'ye girdim ama sonucun pek iyi geleceğini düşünmüyorum. Büyük ihtimalle OBP ile bir liseye gireceğim. Girmeyi düşündüğüm liselerde 89.15 / 90.08 gibi bir şey ile alıyor benim OBP'm 91.6 civarı, özürsüz devamsızlığım 2 gün ancak ikamet olarak okul farklı ilçede ben farklı ilçede ama ilçelerimiz yan yana girme ihtimalim az diyen var çok diyen var. Az çok bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
OBP puanıyla liseye gireceksen adrese göre işler. Ancak komşu ilçedeki okullarında çıkma ihtimali var.

Çok değişik bir sisteme sahip. Yakındaki okulları komşu diye gösterip, uzaktaki bir okulu normal bir şekilde seçtirebiliyor. Yani çok kritik bir durum. Lise seçme zamanında görürsünüz artık.

O durum gerçekten çok karmaşık kimsenin net bir şey söylecebileceğini açıkçası düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı