Liseli kızlar niye böyle?

Toplu taşıma da bağırarak konuşuyorlar. Hepsi değil.

Geçen toplu taşıma da bir grup genç (kızlı erkekli) anladığım kadarıyla birbirlerinin sevgililerdi eğer değilse ülkeden ümidim tümden kesilir. Neyse mevzuyu anlatayım; yüksek sesle boş mevzular konuşuyorlardı birde erkeklerden birisi muhtemelen sevgilisi olan kıza ağıza alınmayacak küfürler edip (laf arasında, sebepsizce) kafasına vurup saçını çekiyordu vs. Kız da nazlı nazlı yapma etme ehe ehe diyip kikirdeyip duruyordu tüm metoda ki (veya metrobüsteydik hatırlamıyorum) insanlar onlara aşırı sinir olmuştu ben de tutup o veledin kafasını patlatmak istiyordum da neyse 2 durak sonra indim. Umarım metrodakiler benim yapmak istediğim şeyi yapmıştır. Yazarken sinirden ellerim titredi.

Sadece kızlar değil hocam. Erkeklerdede çok boş olanlar var. Bizim sınıfta sürekli durduk yere getirdiği hoparlörden cu açan bir çocuk vardı. Bir şey dediğimizdede ayaklanıyordu hemen. Sicili falan kirliydi bulaşmak istemiyorduk. Neyse ki en son okuldan ayrıldı. Sonuç olarak insanlığın kalitesi ciddi derecede düştü.

Ben hafif keko seviyorum ya...

Sonra ölüyorlar falan kadın cinayeti.
unnamed.jpg

Hocam sorun ergenlikte olsa 20 25 yaşında olan kızlarda aynı.
Bahsi geçen etkenlerin bir kısmı ergenlik dönemi içerisinde baş gösterebilecek durumlardır. Ergenlikten genç yetişkinliğe geçişin de zorlukları yok mudur? Yetersiz kimlik oluşumundan, maddi, sosyal ve duygusal sorumluluklar üstlenilmediğinde ortaya çıkacak kişilik tipleri de pek sağlıklı olması beklenemez haliyle; üstelik yaşam yapısını oluşturamamış genç yetişkinlerin hali...

Konu sahibinin kızlarla arası bozuk olduğu için kızların çoğu böyledir şöyledir egoludur bilmem nedir diyerek liseli kızlara nefretini kusmuş ve bir diğer yok olmaıs gereken technopat klasiğini hayata geçirmiştir.
Hangi dünyada yaşıyorsunuz acaba :D

Konu sahibinin kızlarla arası bozuk olduğu için kızların çoğu böyledir şöyledir egoludur bilmem nedir diyerek liseli kızlara nefretini kusmuş ve bir diğer yok olmaıs gereken technopat klasiğini hayata geçirmiştir.
Hepsi dememiş, sadece gözlem sunmuş.

Ne alakası var kızlarla aramın bozuk olmasının :). Bunlar gerçekler. Çoğu kişi de tecrübelerini paylaşmış zaten.

Konu sahibinin kızlarla arası bozuk olduğu için kızların çoğu böyledir şöyledir egoludur bilmem nedir diyerek liseli kızlara nefretini kusmuş ve bir diğer yok olmaıs gereken Technopat klasiğini hayata geçirmiştir.

Bozuk olsa ne olacak olmasa ne olacak? Adam doğruyu söylüyor. Çünkü liseli kızların yarısı böyle. Sadece liseli kızlar bile değil. Ortaokul'a giden kızların yarısı da böyle. Sanırım sen çok fazla sevgili falan yapmışsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı