nowitsmyturn
Centipat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar. Bugün size benim hayatımda çok büyük bir sorun olan konudan bahsedeceğim. Evim maalesef şehir merkezine uzak okulumu da zamanında çevremizde puanıma yaklaşan güzel okul yok diye seçmiştik. Şimdi 11.sınıfım. Okulumdan ortam ve arkadaşlarımdan gayet memnunum ama iş derslere gelince anlarsınız ki insan o kadar yolu eve gelince artı kendi odası da olmayınca yorgunluk ve sıkıntı çöküyor ders yapılmıyor verimli. Dershaneye de gidiyorum. Aslında çalışkan birisiyim derslerim de fena değil ama yol sıkıntısı derslerimi çok etkiliyor benİm.
Şimdi asıl soru: Benim seneye üniversite sınavım var. Hedeflediğim bölüm 30 bin. Aşağıda durumum hakkında bilgiler vereceğim sizlerden de yaratıcı cevaplar bekliyorum çünkü gerçekten artık değişiklik olmazsa başaramayacağım.
Yolumun gitmesi 2 saat, aşağı yukarı gelmesi de bir o kadar. Metro kullanıyorum.
Çevremde pek iyi okullar yok ki nakil aldırmak istesem... Bu ağır bir psikolojik yük.
Okula yakın kalabileceğim bir yer var bize ait ama pek güvenli değil ve ailem tek kalmama izin vermiyor.
Ailem hallederiz ve seneye bakarız kafasında benimle pek ilgilenmiyorlar.
Tek çare yurt gibi. Siz ne diyorsunuz?
Şimdi asıl soru: Benim seneye üniversite sınavım var. Hedeflediğim bölüm 30 bin. Aşağıda durumum hakkında bilgiler vereceğim sizlerden de yaratıcı cevaplar bekliyorum çünkü gerçekten artık değişiklik olmazsa başaramayacağım.
Yolumun gitmesi 2 saat, aşağı yukarı gelmesi de bir o kadar. Metro kullanıyorum.
Çevremde pek iyi okullar yok ki nakil aldırmak istesem... Bu ağır bir psikolojik yük.
Okula yakın kalabileceğim bir yer var bize ait ama pek güvenli değil ve ailem tek kalmama izin vermiyor.
Ailem hallederiz ve seneye bakarız kafasında benimle pek ilgilenmiyorlar.
Tek çare yurt gibi. Siz ne diyorsunuz?