Lisemden memnun değilim

Orası devlet lisesi mi ? Kolej mi ? Devlet lisesi sınıflar arası ayrım yapamaz diye biliyorum bir sınav ile. Sanırım burslusunuz.

Parasını verip de öğretmenin tavrından hoşnut değilseniz gidin kendisiyle konuşun. Sonuçta parasını veriyorsunuz. Olmadı aileniz konuşsun.
Yaşlar kaç gençler verdiğiniz tavsiye batsın zihniyet bu olmamalı. Parasını verdin oradaki görevini yapan kişiyi satın almadın kurumun eğitimi için para ödüyorsun. Yanlış bir şey önermeyin kimseye. Eğer bir öğretmen görevini yapmıyor "haksız" yere öğrencilerini küstürüyor azarlıyorsa tamam gidin şikayetinizi idareye bildirin o da olmadı kurumdan çıkın ama bir günde kimin neyin tavrı?

A

Aynen kanka samiha ayverdi Anadolu lisesi varken OBP'li lise en iyi olacak.

Bulunduğunuz özel okula gitmekle hata etmişsiniz gibi duruyor. İsim ver diyeceğim ama senin tercihin vermek zorunda değilsin saygı duyarım.

Öğretmenlerimden evet şikayet ettim ama sinirlenmekten kastım biraz zorluyorlar öğrenmemiz için onun dışında iyi öğretmenlerde var ama onun dışında olumsuz hissettirecek bir sürü şey daha var. Ama aklıma gelmiyor veya bende anlayamıyorum kendimi.

Şu an 420 LGS puanınız ile özel okul yerine Anadolu veya sosyal bilimler devlet lisesine gitseydiniz daha iyi olurdu ve bunları yaşamazdınız. Forumdan anca bu kadar söyleyebilirim başka yardımım olamaz. Aileler o okula para verip çocuklarını gönderiyorlar bu yüzden o eğitim yeri daha sıkı olur devlet eğitiminden tamamen bağımsız bile olabilirler. Bazen bu iyi bir şey anlamına gelse de bazıları için iğrenç mesela aynısı benim başıma gelseydi evde ağlıyordum.

Bu tarz sana baskı yaptığını hissettiğin öğretmenlerin verdiği görevleri sorumlukları harfiyen eksiksiz yapki seni azarlamaya baskılamaya utansın. Eğer bu iş böyle devam ederse öncelikle başka öğretmeninlerine başvur illa orada senin sevdigin bir öğretmenin olacaktır o sana bir yol yardımı çizer. O da olmadı idareye ve ailene bildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…