Lisemden memnun değilim

Yaşlar kaç gençler verdiğiniz tavsiye batsın zihniyet bu olmamalı. Parasını verdin oradaki görevini yapan kişiyi satın almadın kurumun eğitimi için para ödüyorsun. Yanlış bir şey önermeyin kimseye. Eğer bir öğretmen görevini yapmıyor "haksız" yere öğrencilerini küstürüyor azarlıyorsa tamam gidin şikayetinizi idareye bildirin o da olmadı kurumdan çıkın ama bir günde kimin neyin tavrı?
Yaşım 23 birader ben de özelde okudum. Hocalardan biri, ben soru bilemeyince bana bağıracak varya gider konuşurum kendisiyle. Geometrici vardı sapık sapık konuşuyordu. Gittim yanına bu şekilde konuşmayın dedim bitti. Bu kadar basit. Ben para veriyorsam karşılığında adam akıllı hizmet beklerim. Beklediğin hizmet yoksa gidip konuşursun. Bu da yanlış değil bazıları öğretmenleri kendinde gereksiz yüksek görüp içine kapanabiliyor. Herkes aynı değil.

Yaşım 23 birader ben de özelde okudum. Hocalardan biri, ben soru bilemeyince bana bağıracak varya gider konuşurum kendisiyle. Geometrici vardı sapık sapık konuşuyordu. Gittim yanına bu şekilde konuşmayın dedim bitti. Bu kadar basit. Ben para veriyorsam karşılığında adam akıllı hizmet beklerim. Beklediğin hizmet yoksa gidip konuşursun. Bu da yanlış değil bazıları öğretmenleri kendinde gereksiz yüksek görüp içine kapanabiliyor. Herkes aynı değil.
"Herkes aynı değil" ne güzel söyledin. Konu da bu herkes aynı değil sen kendi travmalarına dayanarak bunları söylemişsin. Çocuğun karşısında belki 1 belki 4 yıl muhattap olacağı hocaları var ilk günden tavrı hoşuna gitmedi diye karşısına mı alsın. Hemen git şikayet et mi senin vereceğin tavsiye? Karşısında şu tarz biri olduğunu sanmıyorum. Bir bismillah be kardeşim çocuğun ilk günü.
Geometrici vardı sapık sapık konuşuyordu

"Herkes aynı değil" ne güzel söyledin. Konu da bu herkes aynı değil sen kendi travmalarına dayanarak bunları söylemişsin. Çocuğun karşısında belki 1 belki 4 yıl muhattap olacağı hocaları var ilk günden tavrı hoşuna gitmedi diye karşısına mı alsın. Hemen git şikayet et mi senin vereceğin tavsiye? Karşısında şu tarz biri olduğunu sanmıyorum. Bir bismillah be kardeşim çocuğun ilk günü.
Tamam da birader yeni biyolojici gelmişti anlatamıyordu gittik müdüre söyledik beraberce. Her şeyde haklı çıkma çabasını bırak. Travma falan ne alaka kendi kafandan uydurma bir şeyleri.

Ne kasmissin kendini. Kaç yaşına gelmiş adamsin öğretmen mi geriyor git onunla konus. Ya da ailene anlat o konuşsun. Sen kendini germek için elinden geleni yapıyor gibisin. Biraz rahat bırak kendini ortama millete uyum sağla.

Bulunduğum yerdeki en iyi OBP ile alan lisedeyim, 80-85 obpli liselere giden arkadaşlarım gayet mutlu, hocalarının ve okulun iyi olduğundan bahsediyorlar. Benimkisi ise kelimenin tek anlamıyla iğrenç maalesef. İlk günden yarına (bugüne) proje ödevi veren matenatikçi var, ortam desen 7/24 pc başında oturup lol valo oynayan dizi izleyen ucubelerle dolu. Ben de tek kaldım kısacası. Bakalım nasıl gidecek bu iş.

Daha 1 günde bunları konuşmak için çok erken. Hocada insan sonuçta kötü gününe gelmiş olabilirsiniz. Biri belki yanlış bir şey söylemiş olup onu kafasına takmış olabilir. İnsanlara da zaman verin, kazanmaya çalışın. Belki kafanız ve zevkleriniz uymasa bile niyetleriniz iyi ve aynı yönde olunca çok anlaştığım arkadaşım oldu. Biraz zamana bırakın hocam.

Hem nitelikli hem niteliksiz okul deneyim etmiş biri olarak aradaki farkı tahmin bile edemezsin. Obp okuluna geçme. Özel okul daha az kişi diye tahmin ediyorum. Orada 15 kişi varsa diğer okulda 35 tane aynı tip var. Ayrıca hobileriniz uymaması gayet normal bence siz hocaların muamelesini sevmediniz. Çoğu okulda böyle denebilir bence kalın 1 sene şimdi ailenize bu konuyu açıp aranızı bozmayın.

Sen oraya paranı vermişsin ve bir şeyler öğrenmeye gidiyorsun istediğin kadar soracaksın o da sana kızmadan eşek gibi cevap verecek hiç korkma istediğini sor hoca seni terslerse sen de ona sert çıkış insan bir şey demeyince karşıda ki iyice tepesine biniyor maalesef durum bu sen haklısın ama bunu unutma ve yanlış bir şey yapmıyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı