Lisenin İlk Günü Neler Yapılır?

AheDo

Kilopat
Yer
Tokat/Merkez
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
8. sınıf bitti liseye geçtim, ilk gün ne yapmalıyım sivil gitmeye izin verirler mi, şimdiden günlük çalışmaya başlamalı mıyım?

8. sınıf konularını tekrar etmek işine yarayacaktır. 9. sınıf müfredatına göz atabilirsin. Sivil gitmek ise gittiğin okula göre değişir. Özel okula gidiyorsan genelde çok bir şey demezler ilk gün. Ama devlet okulu için net bir şey söyleyemeyeceğim.

8. sınıf bitti liseye geçtim, ilk gün ne yapmalıyım sivil gitmeye izin verirler mi, şimdiden günlük çalışmaya başlamalı mıyım?
Merak etme 9. Sınıf öyle anlatıldığı kadar aman aman bir sene olmayacak. Bence sivil değil de okul uniformasıyla gitsen iyi olur. İlk gün yapacağın şey sınıfını öğrenip evine gideceksin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merak etme 9. Sınıf öyle anlatıldığı kadar aman aman bir sene olmayacak. Bence sivil değil de okul uniformasıyla gitsen iyi olur. İlk gün yapacağın şey sınıfını öğrenip evine gideceksin.
İmam Hatip lisesine gideceğim de herkes meslek dersleri çok zor olur diyordu. Onun için biraz tereddütlüyüm. Haftada 6 saat meslek dersi var.

İmam Hatip lisesine gideceğim de herkes meslek dersleri çok zor olur diyordu. Onun için biraz tereddütlüyüm. Haftada 6 saat meslek dersi var.
Sen 6 saat meslek dersi göreceksin ben ise 12 saat. Yani sabah 9'dan akşam 6'ya kadar gördüm. Mantık işi. Merak etme imam hatipte diller biraz sıkıntı çıkarır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…