Liseye açıktan başlanır mı?

Tavsiye etmem sosyal hayatın olmaz, sosyal hayatın ve arkadaşların varsa iraden ve disiplinin varsa geç ama yoksa geçme sana kimse ders öğretmeyecek çünkü.

Başlanmaz ders çalışmaya fazla bayılmam okula öyle 2 3 ders dinleriz sonra makarasına giderim diyordum. Ama son 2 ay okula gitmedim çünkü aşırı sıkılmıştım sonra dedim açık liseye geçeyim falan. Şimdi 1 gram sosyal hayatım yok 0 yani hatta -5 yani. Başıma bir şey gelse sadece telefondan arayıp geçmiş olsun diyecek bir arkadaşım bile yok yani sosyal biri değilsen başlanmaz. Örnek vereyim okulda çok takıldığım 2 3 arkadaşım vardı okulu ilk açığa aldırdığımda konuşuyorduk falan ama zaman geçtikçe daha az konuşmaya başladık en son 3 ay önce falan konuştuk yani aramak bile değil O'da WhatsApp'dan napıyorsun nasıl gidiyor muhabbeti işte.

Ben çalışıyorum sınıf arkadaşlarım 12. sınıfa geçti ben hala 9. sınıfım kayıtta ama birisi gelse dese 11. sınıftan gel başla koşa koşa giderim sakat olsam sürünerek giderim şu an iş hayatını gördükten sonra okulun değerini daha çok anlıyorsun. Keşke gençliğimin tadını çıkarsaydım diyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı