Liseye Devamsızlık Etkisi

FurkanSekmen

Hectopat
Katılım
6 Nisan 2015
Mesajlar
62
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben 8.sınıf öğrencisiyim. Benim 6.5 gün devamsızlığım var. TEOG böyle bir uygulama yaptı biliyorsunuz.
Sizce 6.5 gün fazla etki yapar mı liseye?
Devamsızlığım çok mu fazla?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçekten böyle saçma sapan şeyler mi geldi kurallara ya. Eğitim sistemini böyle saçma sapan yaptırımlarla iyileştirmeye mi çalışıyorlar.
 
Devamsızlığın liseye etki etmesi nedir ? Ben 8'e giderken liseye geçince devamsızlık yapamayacağımız için okulu daha fazla asardık. Şimdi böyle zorlamalarla eğitim seviyesini arttırmaya çalışıyorlar ama benim eski hocalarımdan duyduğum tek cümle "Her yeni gelen 9. sınıf öncekine göre çok daha kötü."
 
Saçmalık. Adam hasta 35 gün rapor almış 10 günde normal devamsızlığını kullanmış (mecburi) bu adamın devamsızlığına bakıp ne bulmayı ümit ediyorlar.
 
bize geçen sene şöyle dediler. Diyelimki bir lisenin taban puanı 350 seninde notun 350 bir kişi var onunda notu aynı seninde ama senin 6,5 onun ise 4 gün devamsızlığı var.Bu durumda seni değil onu alıyorlar liseye böyle bir etkisi var devamsızlığın.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı