Liseye geçeceğiniz için mutlu musunuz?

Okulda edinilen arkadaşlıklar mahalle arkadaşlarından bile daha iyidir bence ama beden dersi dışında pek mutlu olmadım.

Arkadaşlarla tabii mutlu olunur ama ders işlediği için sevinen insan nadirdir beden dersi hariç tabii.

Mutluyum, Böyle konular açıp demek istediklerimi yazmak istiyordum tam yerine geldi teşekkürler hocam. Yeni bir hayat gibi düşünebiliriz lise ortamını liseyi merak ediyorum.

Sen liseyi ne zannediyorsun evlat? Düşman, ciddi sevgili falan

Son düzenleyen: Moderatör:
Okulda edinilen arkadaşlıklar mahalle arkadaşlarından bile daha iyidir bence ama beden dersi dışında pek mutlu olmadım.

Hocam, bizim hocalar iyiydi. Dersi ders değil hoca sevdirir zaten. Türkçe hocamız öyle bir şey yapıyordu ki not aldırmıyordu ama o kadar soru çözüyorduk ki hem eğlenceliydi hem de Türkçemiz gelişiyordu. Tek sıkıntı bizim sınıf hocanın değerini bilemedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlarla tabii mutlu olunur ama ders işlediği için sevinen insan nadirdir beden dersi hariç tabii.

Yani hocam şahsen matematik ve fen derseleri (sayısal kısaca) daha zevkli geliyor. Emin olun soruları yapmaya başladığınızda motivasyonunuz artar ve daha çok yapmaya başlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…