Liseye geçeceğiniz için mutlu musunuz?

Yani. 8. sınıftaki ortamı yakalayabileyim yeter. Göreceğiz bakalım. :)

Nerede yazıyor?
Merhaba. Bildiğiniz üzere okulların açılmasına az bir süre kaldı. Siz liseye geçeceğiniz için mutlu musuz? Yani ortam yeniden başlayacak; yeni öğretmenler, başka bir okul, başka dostlar, düşmanlar. Ben de seneler önce çok üzülmüştüm ama liseye geçince kendimi daha iyi hissettim. Çünkü çocuksu hareketler yok. Ciddi sevgililer var.

Not: Bu konuyu liseye yeni geçecek veya önceden liseye geçmiş olan arkadaşların fikirlerini almak için açtım.

Not: Gülme emojisi atan herkese saygılar.

Merhaba. Bildiğiniz üzere okulların açılmasına az bir süre kaldı. Siz liseye geçeceğiniz için mutlu musuz? Yani ortam yeniden başlayacak; yeni öğretmenler, başka bir okul, başka dostlar, düşmanlar. Ben de seneler önce çok üzülmüştüm ama liseye geçince kendimi daha iyi hissettim. Çünkü çocuksu hareketler yok. Ciddi sevgililer var.

Not: Bu konuyu liseye yeni geçecek veya önceden liseye geçmiş olan arkadaşların fikirlerini almak için açtım.

Evet, -1 sene sonra liseye gececegim icin cok mutluyum 🥺

Seneler önce çok üzülmüştüm diyorum ya. Buradan anlamıyor musun?
Ulan mı? Nereden geliyor bu cesaret? Ayrıca seneler önce 2 de olabilir 10 sene de. Daha Türkçeyi düzgün kullanmayı bilmiyorsun. Düzgün bir şekilde ben bitirmiştim sizin fikirlerinizi almak istiyorum diyebilirdin. Saçma sapan bi konu da açmışsın. Lisenin ne kadar kötü olduğunu o heyecanın çabuk söndüğünü herkes biliyor.

Yeni ortam bulmak istiyordum ama bizim eski okulun yüzde 75'i falan yine benimle aynı liseye geçmiş :D. Okulda çok sosyal birisi değildim zaten öyle de bir hedefim yok, sadece derslerime odaklanmak için gidiyorum okula. Şimdi nedense biraz mutluyum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı