Liseye geçeceğiniz için mutlu musunuz?

Dotum 4 yıl boyunca lise okuyacaksın ve boş boş gidip sadece dersmi çalıçacaksin. Hiç düşmanın veya sevgilin olmayacak mı?

Benim lise hayatı bu sene bitti tek farkı artık yaptığınız her hareketin karşılığını ve bedelini ödersiniz. Ders çalışmak için liseye gidilmez. Lisenin amacı okuldan kaçıp LoL oynamaktır bana göre.

Gerçek dostlar lise de başlar.

4 senelik arkadaşlar hepsi okul bittiği anda 1-2 tanesi dışında hiçbirini yanınızda göremezsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani hocam şahsen matematik ve fen derseleri (sayısal kısaca) daha zevkli geliyor. Emin olun soruları yapmaya başladığınızda motivasyonunuz artar ve daha çok yapmaya başlarsınız.

Becerebildiğim dersler var ama gene de sarmıyor bana.

Dotum 4 yıl boyunca lise okuyacaksın ve boş boş gidip sadece dersmi çalıçacaksin. Hiç düşmanın veya sevgilin olmayacak mı?
Doğrusu sevgiliyi bilmem ama düşman her zaman vardır. Kıskanç her yerdedir. Ama bir o kadar da dost var ve ortaokulda edindiğim arkadaşlıklarla sırtım 1 gün yere gelmedi.

O yüzden iyi, gerçek dost seçmek önemlidir.

Becerebildiğim dersler var ama gene de sarmıyor bana.

Şahsen sözel falan da yapabiliyorum ama hiçbir şekilde eğlenemiyorum yani sarmıyor sözel. Fakat sayısal ayrı bir şey benim için. Çok eğleniyorum yaparken hatta beden dersine girmeyip matematik hocamla matematik etütü yapmışlığım bile var

Ders müfredatlarının değiştirilmiş ve yeni dersler eklenmiş halidir lise. Ortaokuldan bir farkı yok, hatta daha kötü bile olabilir, kekolar, toksik insanlar, gözünüzde fazla büyütmeyin. Dizilerde gördüğümüz "American Dreams" gibi bir şey olmuyor.

Evet, eğer 0 OBP ile herkesi alan bir okula giderseniz bunlar yaşanır. Ama eğer çalışıp düzgün 400 üstü puanlı bir liseye giderseniz toksik insanlar haricinde pek bir sorun olmayacağını düşünüyorum. Sorun da bu ya...

Ciddi sevgililer kısmında öyle bir güldüm ki karşıki dağlar duydu.
Üniversitede bile çocuksu hareketler varken lisede olmaması çok zor. Biz daha isimlerimizi doğru düzgün öğrenmeden uzun eşek oynamıştık ilk günden.

Uğraşılmaz insanlar ve özellikle öğretmenler her yerde olur merak etme.

Uğraşılmaz insanlar ve özellikle öğretmenler her yerde olur merak etme.
Ablam Diyarbakır'ın en iyi 2.fen lisesini kazanmıştı ve o zaman biyoloji hocalarını teker teker yollayıp torpille ablamın dediğine göre ders bile anlatamayan bir hoca getirmişler. Evet dediğim gibi sorunda bu ya, adalet yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…