Liseye geçilirken neler alınması gerekir?

DaPrice

Decapat
Katılım
5 Ocak 2022
Mesajlar
48
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ben bu yıl liseye geçeceğim ve merak ettim neler alınması gerektiğini. Hocalara da soracağım ama bir sizlere de sorayım dedim. Biraz detaylı olursa güzel olur. (Meraktan soruyorum alıcağımdan değil o yüzden boş ver gibi şeyler demezseniz güzel olur. :))
 
Düzenli defter tutan biriysen her derse defter al eğer not tutmuyorsan da kalın bir defter al yeter. Lisede hocalar şunu alın bunu alın demez derlerse de o zaman al yani alacağın tek şey defter. Bir de 9.sınıf için sadece 1 kaynak alırsın ama hocaların ne tavsiye ederse onu al.
 
10. sınıfı totalde 4-5 defterle geçirdim. Pek oraya özel alınması gereken şeyler yok. Klasik bir okul yılı olacak sakın kafanda hayaller kurma sonra üzülüyorsun. İlk haftalarda aşık olmamaya çalış hatta direkt aşık falan olma. İlk hafta tanıştıkların arasında iki kişi dışında hiçbiriyle belli süre sonra iletişime geçmeyeceksin o yüzden aranız bozulursa üzülme. Kurduğun ortamlara güvenme tek tatilde hepsi siliniyor. O yüzden ortamın değil dostların olsun. Ben şu anda 11. sınıfa geçtim ve geçen iki yıldan aktif olarak her gün iletişim kurduğum 3-4 kişi var. Böyle konudan uzaklaşmış olabilirim ama aklında bulunsun diye şey ettim.
 

Geri
Yukarı