Liseye geçip de heyecanlı olmayan var mı?

İnşallah böyle olur hocam. Bizim bazı tanıdıklar var. Onlarda aynısını söylüyor. Ama "Lise çöp" diyenler var mesela.

Bilemiyorum hocam ya, kafam çok karışık.
Ben daha LGS heyecanını yaşıyorum liseye daha var ama liseye bu yıl geçen arkadaşlarım çok heyecanlı.

Bize saat kaçta geleceğimizi vs. söylemediler ne yapacağım.
Hocam biz okulu aradık "En geç cuma günü okulun sitesinde yayınlayacağız saatleri" dediler. Ve gerçekten dün okulun sitesinde yayınlandı. Ben sabahçı grubundayım. 7'de ders başı, 12:50 çıkış.

Ben daha LGS heyecanını yaşıyorum liseye daha var ama liseye bu yıl geçen arkadaşlarım çok heyecanlı.
Hocam onu takmayın bile. Benim umurumda bile değildi o.

Ona da pek bel bağlama, lisede kendi işini kendin hallet her zaman. Arkadaşın ile 2 aya kalmaz aran açılır.

Hocam biz 9 Eylül'de açılacak mı diye 3 4 kez aradık açan olmadı. Nasıl bir okula düştüm acaba?

Ona da pek bel bağlama, lisede kendi işini kendin hallet her zaman. Arkadaşın ile 2 aya kalmaz aran açılır.
Abim ve ablam aynısını demişti hocam. Sanırım dediğiniz gibi ona pek bel bağlamayacağım. Zaten özgüvenim falan yok. Kendi kendime halletmeye çalışacağım her şeyi.

İfadeler: T21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…