Liseye geçip de heyecanlı olmayan var mı?

Bence liseyi açıktan okuyun 4 senelik stres, açlık yamyamlık, zorluk, erken uyanma, psikoloji yani 5 dönem açık okusanız zaten mezun oluyorsunuz kalan yıllarınızıda hazırlık yapıyorsunuz.

Son günlerde öğrendiğim kadarıyla benimle beraber sosyalde bayağı kişi liseye geçiyor. Ben şu an acayip heyecanlı ve stresliyim. Gece aklıma gelirse zar zor uykuya dalıyorum. O derece heyecan var yani. Ancak aramızda liseye geçecek olmasına rağmen hiç heyecanlı olmayan var mı?
Emin ol okul açıldıktan 1 ay sonra lisenin önemsiz balon olduğunu anlayacaksın.

Ah ahh ne yapalım artık insanlar bu gereksiz düzeni geleneklerine bağlandığı gibi bağlanmış. Aslında mantiken lisenin saçmalık olduğu ortada. Lise ergenlerin kontrol altında tutulduğu bir deli hastanesi.
Aynen öyle. Hadi 20'li yaşlarda kız tavladın hamile kaldı evlendin. Lisede kız tavlayınca ne oluyor yani?

Geçen sene lise 1'e geçmiştim ve hiç heyecanlı değildim. Tahmin ettiğimin aksine tanışma faslını halletmemiş bir ben vardım sınıfta kimseyi tanımayan iki kişi vardı biri şu anda en yakın 2 arkadaşımdan biri diğeri ise bendim. Biz de birbirimizle tanıştık ve sene boyu öyle gitti. Bunu anlatmamın sebebi beni heyecanlandıran liseye geçmek değil yeni insanlar tanıyacak olmaktı. Tabii biraz utangaçlığında sebebi var bu heyecanda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı