Liseye geçip de heyecanlı olmayan var mı?

Millet şöyle.

Çoğu boş atar gider yapar ama icraat yoktur hele şimdiki liseliler daha farklı :D (Bende şuan lisedeyim fakat şimdiki 9. sınıflar çok artist kelebek taşımalar volim içmeler marifetmiş gibi göstermeye çalışıyor pek takmayın.) [Geneli değil lisede çok farklı insanlar oluyor kız için artistliğine lise bitse çalışsamcılar farklı farklı insanlar var]

Vallahi benim 11. Sınıfım acısıyla tatlısıyla geçti bitti ve son senem bu yıl. Üzen şeyler de oldu ama güldüğümüz anlarda çok oldu hatta o kadar iyi günler geçirdim ki bir sıkıntı olmayacağını bilsem ortamımı atmayı çok isterdim. Lise ortamı güzeldir tatlıdır. Acı olaylar da olur tuzu biberidir onlar. 12 ye geçtim ve arada 11. sınıftaki ortamlara bakıyorum videolara vs ve şimdiden özledim ne yalan söyleyeyim. Lise bittikten sonra nasıl özlerim kim bilir. Arkadaşlarını düzgün seçersen eğlenmesini bilen arkadaşlar seçersen çok tatlıdır lise ortamı.

Bu sene lise Son'a geçtim ve konuyu okuyunca lisenin ilk başladığı gün aklıma geldi, az çok heyecan olması normaldir bende de vardı ama maksimum 2 güne ortama alışırsın. Ama sana önemli bir tavsiyem var kiminle arkadaş olacağını kime güveneceğini çok dikkatli seç ve ders konulara baştan çalışmaya başla sonradan sıkıntı oluyor 😀

Technopat Haberler

Geri
Yukarı