Liseye geçip de heyecanlı olmayan var mı?

Arkadaş benim lisede sınıfıma 15 erkek 2 kız düşmüştü. Sınıfa girince testosteron kokusunu ciğerlerine kadar alıyordun.

Şu hayatta hiç dönmek istemediğim yıllar lisede olabilir. Ama bir gencin en çok özgür kaldığı dönem de lise dönemi. Yani dışarları dolaşıp yeni kişilerle tanışmak vesaire.

Bizde 13 erkek 1 kız şu an sürekli sınıf değişince öyle bir problem olmuyor sanırım.

Dostlarım hiç heyecanlanmayın aynı bokun laciverti hatta daha da kıvamlısı böyle fizik kimya biyoloji denen şeylerle karşılacaksınız ve eğitimsel derdiniz çoğalacak sadece. İlkokuldan beri aynı okul ortamı yoksa çok fark yok.

Lise ortamı güzeldir de her şeyini ortaya dökme.

İlk gününden de etrafı keşfet ve milletle kaynaş.

Yemek yiyecek mekanlar, otobüs durakları veya ulaşım için özel servis falan ayarlayabilirsin.
Ve evet.. Herşeyinizi ortaya dökmeyin.

Sonra benim gibi koridor da sizi görünce ayakkabısını çıkarıp ayağını önünüzde sallayabilir kızlar. ( Fantaziler i detaylı anlatmayın kısaca . )

Son günlerde öğrendiğim kadarıyla benimle beraber sosyalde bayağı kişi liseye geçiyor. Ben şu an acayip heyecanlı ve stresliyim. Gece aklıma gelirse zar zor uykuya dalıyorum. O derece heyecan var yani. Ancak aramızda liseye geçecek olmasına rağmen hiç heyecanlı olmayan var mı?

Ben hiç heyecanlı değilim 😐

Technopat Haberler

Geri
Yukarı