LGS'den 329 aldım OBP puanım da 87,106. istediğim Anadolu'ya 85 puanlı çocuğu bile almışlar ancak beni 204 puanlı bir imam hatibe vermişler. (rehberlik hocasıyla hiçbir konuda tercih yapmayınız.) 2. nakillerde sonucum ne durumda diye baktığımda ise tercih başvurunuz yoktur demişti. Evet çok komik ben 2. nakil tercihlerimde hiçbir hata yapmadım ancak Türkiye eğitim sistemindeki hata yüzünden istediğim okula nakil başvurum yapılamamış. Daha doğrusu ortaokulda okuduğum okula onay için tercihim gitmemiş bile. Sistemsel hata yüzünden belki de senelerim çöp olacak. Evet, durum bu. 2. nakiller de bitti ve ben imam hatipte kaldım. Çok ağladım ancak nafile. İçimde azmettirilemeyecek bir kin, nefret ve öfke var. Şimdi sorum şu, gitmek istediğim liseye nakil dönemi bitmesine rağmen nakil alabilir miyim bu mümkün mü? (müdür yardımcısı okul açılana kadar her hafta, okullar açılınca da her ay nakillerin yapıldığını söyledi.) Kendisi bana %100 istediğim liseye gidebileceğimden bahsediyor ancak önceden de %80 gidebilirsin demişti. Ben anlamadım benimle oyun mu oynuyor bu hocalar yoksa kafayı mı yemek üzereyim emin değilim. Yalvarırım yardımcı olun nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
Psikolojim bozuldu üzgün surat koymak yerine bir şeyler demeye çalışsanız?
Psikolojim bozuldu üzgün surat koymak yerine bir şeyler demeye çalışsanız?
Son düzenleyen: Moderatör: