Liseyi sevmiyorum

Hocam genellikle kafam derslere çalışır o yüzden hiç meslek dusunmedim

Hocam genellikle kafam derslere çalışır o yüzden hiç meslek dusunmedim.

Kafan derslere çalışıyorsa okulu bırakma. Benim kafam derslere hiç çalışmaz ama işe gelince her şeyi çabuk öğrenir ve unutmazdım, kısaca elim yatkın olduğu için erkenden geçip böyle bir karar aldım.

Hocam açığa geçebilirsiniz bende liseyi sevmiyorum Allah'tan bende kafa dendi adam denk geldi sansa. 20 gün devamsızlıktan kalırsınız sildirmek yok diye biliyorum lise zorunlu olmasa zaten Türkiye'deki çoğu lise boş olurdu.

Devamsızlık sildirme yok. Varsa bile ben o okulun adını bulurum şikayet ederim benim yapamadığımı kimse yapamaz.

Onun dışında liseyi severek giden yok. Sınıfın en zekisine sor oda memnun değildir ama zorunda gitmek için.

Sene başında ortaokul kafasını bıraktım ve yeni arkadaş bulmaya başladım ama baktığımda hepsinin iyi günlerde yanimda duracak arkadaşlar olduğunu gördüğümde takılmaya değmez dedim

Sene başında ortaokul kafasını bıraktım ve yeni arkadaş bulmaya başladım ama baktığımda hepsinin iyi günlerde yanimda duracak arkadaşlar olduğunu gördüğümde takılmaya değmez dedim.

Hocam Tekken 4 yıl geçmez mecbur birini bulmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…