hesabı sonradan satmayı düşünüyorum hızlı ve iyi fiyata satacak bir oyun önerir misinizMetro serisi güzeldir. Hikayeli oyunlara merak varsa olabilir.
hocam aynı şekilde hesabı sonradan satmayı düşünüyorum hızlı ve iyi fiyata satacak bir oyun önerir misinizOynamadıysan, Detroit bakabilirsin, metro seriside gayet güzel seri, ben defalarca bitirdim ve hayran kaldım, Witcher 3 yoksa Witcher 3 alınabilir.
hesabı sonradan satmayı düşünüyorum hızlı ve iyi fiyata satacak bir oyun önerir misinizDetroit Become Human, Sleeping Dogs, Disco Elysium, Road 96 hem mükemmel oyunlar hem de ucuzlar. Detroit Epic’te daha ucuzdu yanlış değilsem.
Witcher 3 olabilir herhalde. %90 indirimde.hesabı sonradan satmayı düşünüyorum hızlı ve iyi fiyata satacak bir oyun önerir misiniz
bannerlord hakkında ne düşünüyorsunuzResident Evil 2-4 7-8 alabilirsin (3 veya 6'yı alma, tamamen para israfı) onun dışında Alan Wake, Deus Ex, Fallout New Vegas, Shadow tactics Blade of shogun (kesinlikle dene) Sniper ghost Warrior 3 (hikayesi berbat ama Sniper olayı çok iyi) Titanfall (Apex'in babası, hikayesi olsun oynanışı olsun mükemmel bir oyun) BioShock, borderlans serisinden herhangi bir oyun, Hades, Hitman serisi, Katana Zero (kesinlikle oynaman gereken 2. oyun) Mafia 1 remake. Daha çok sayacağım oyun var, bunların hepsi kendi bitirdiğim ve aşırı sevdiğim kaliteli oyunlar, bunlardan herhangi birisini alman seni asla üzmeyecektir.
Hesabı sonradan satmayı düşünüyorum hızlı ve iyi fiyata satacak bir oyun önerir misiniz?
Hocam aynı şekilde hesabı sonradan satmayı düşünüyorum hızlı ve iyi fiyata satacak bir oyun önerir misiniz?
Hesabı sonradan satmayı düşünüyorum hızlı ve iyi fiyata satacak bir oyun önerir misiniz?
Bannerlord hakkında ne düşünüyorsunuz
tamamdır sağolunHocam Steam hesabı öyle kolay kolay satılan bir şey değil, alıcısı çok yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.