Listedeki oyunların hangileri alınmalı?

  • Konuyu başlatan LSD
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 3B
Bence her türlü ihtimale karşı benim gibi şu an alın hocam. Eğer bahar indirimlerinde fiyatı düşerse iade eder tekrar alırsınız.
Hocam valla para olsa hemen alırım da daha yeni hogwarts legacy almıştım (Harry potterı aşırı sevdiğimden yoksa asla o kadar etmez oyun) tekrar o kadar para vermek istemiyorum açıkçası
 
Assassin's Creed serisi, Far Cry serisi, Watch Dogs serisi ve Resident Evil serisi zam yedi hocam daha zam gelmez onlara. 2 ay önce falan Resident Evil serisi zam yedi, 1 ay kadar önce de Ubisoft oyunları.
 
Resident Evil Village zam yer. ( diğerlerinin de de yeme ihtimali var.)
Elden Ring çok büyük ihtimalle indirim sonrası fiyatına güncelleme gelecek. ( konsol sürüm ve Arjantin'de fiyat güncellemesi aldı.)
Bu liste haricinde de Sekiro ve Dying Light serisi çok büyük ihtimalle zam yiyecek hocam. Onlara da göz atabilirsiniz.
 
Resident Evil Village zam yer. ( diğerlerinin de de yeme ihtimali var.)
Elden Ring çok büyük ihtimalle indirim sonrası fiyatına güncelleme gelecek. ( konsol sürüm ve Arjantin'de fiyat güncellemesi aldı.)
Bu liste haricinde de Sekiro ve Dying Light serisi çok büyük ihtimalle zam yiyecek hocam. Onlara da göz atabilirsiniz.
Sekiroya bakacağım hocam sağolun. Diğerlerini zaten almıştım önceden.
 
Hocam Rainbow zaten yeni zamlanmış. Bir daha zamlanmaz diye düşündüm ben.

Üstteki cevabın aynısı Deep Rock Galactic içinde geçerli ama bunu alırım muhtemelen.

Elden Ring'i yarın akşam alacağım. Eğer bahar indirimlerinde fiyatı düşerse iade etme şansım olsun. Kış indirimlerindeki gibi %30 indirime girerse 180 TL kurtarmış oluyorum.
Elden ring ps de fln zamlandı ama steamde zamlanmaz çünkü indirimden 1 ay önce kadar fiyat zamlanmamalı diye bir kuralı var steamin ama ondan sonra zamlanır büyük ihtimalle.
 
Elden Ring PS de falan zamlandı ama Steam'de zamlanmaz çünkü indirimden 1 ay önce kadar fiyat zamlanmamalı diye bir kuralı var Steam'in ama ondan sonra zamlanır büyük ihtimalle.

İndirimlere girip girmeyeceği kesin değil ki hocam. FromSoftware oyunları diğer oyunlar gibi değil, pek indirime girmiyor.
 
-Ac lerin Ezio üçlemesi alınır çünkü Ezio hiçbir zaman eskimez :') Ac2 deki mekanikler bir tık ham hissettirir ama 1 saat sonra alışırsın; Brotherhood ve Revelation hâlâ güncel sayılır ama bunlar önemli değil Ezio ile olan bağın güçlenince oyun çok umrunda olmuyor
(Odyssey ise bir tık Assasins creed mantığından uzakta Valhalla da aynı şekilde ama oldukça kaliteli.)

-Rainbow Six Siege bir tık hızlı bir oyun, seri oynayış istiyor o yüzden ben sevmiyorum.

-Farcry 5 şuan indirimde 60₺ ye satılıyor, aynı zamanda içinde fc3 te geliyor diye biliyorum. Bana sorarsan far cry ın başarılı bir oyunu; tatmin edici karakterleri ve özellikle grafik kalitesi hâlâ eskimedi aynı zamanda farklı atmosferik havası herkesin hoşuna gider diye düşünüyorum.

-Resident Evil Village daha önce spoiler yemediysen baya hoş bir oyun. Oyunu oynarken hikayenin seyredişini anlamaya çalışmak farklı karakterleri çözmek ve küçük jumpscarelerle korku havası oyunu hoş kılan unsurlar. (7 yi de oynayabilirsin ama çokta ahım şahım bir oyun değil :/)


-Elden Ring paran varsa oynayabileceğin en iyi açık dünya oyunlarından birisi; ilk başlarda zorlanıp sövsen de oyunun ortalarında alışacak ama sonlara doğru yine zorlanıp küfür edeceksin. Herşey bir yana oyunda boş boş dolaşırken dünya tasarımına hayran kalacak, oyundaki çevre sesleri ile sanki o dünyada gibi hissedeceksin ( Tabi oyunları aşık olarak oynayan biriysen Kappa)

Dostum kendime ait yorumlamalarını yaparak yazdım; yardımcı olduysa ne mutlu iyi oyunlar dilerim. ;)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı