Listeden hangi oyun alınmalı?

R1eques

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, inat ettim, bitirmediğim veya sıra bulamadığım hikâyeli oyunları oynamadan yeni oyun almıyorum.
Listedeki oyunlardan en çok söylenene başlayıp sırayla devam edeceğim. Biraz daha kısa sürmesi benim açımdan iyi olabilir, göz önünde bulundurursanız sevinirim <3
1764887671044.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kısadan başlamak istersen mgs v ile başlayabilirsin, Elden Ring çok hikaye odaklı bir oyun değil ve aşırı vaktini alabilir. Sekiro ve back myth wukongta aynı tarzda ama aşşağı yukarı belirgin bir hikayeleri mevcut. MGS V ve Mass effect serisiyle başlayabilirsin. Kısalık olurak Metro exodus ve assasins creed unity onu takip eder. Valhalla yine açık dünya ve uzun süren bir oyun.

Son düzenleme:
Arkadaşlar, inat ettim, bitirmediğim veya sıra bulamadığım hikâyeli oyunları oynamadan yeni oyun almıyorum.
Listedeki oyunlardan en çok söylenene başlayıp sırayla devam edeceğim. Biraz daha kısa sürmesi benim açımdan iyi olabilir, göz önünde bulundurursanız sevinirim <3
Eki Görüntüle 2616259

Unity 17 saat gözüküyor. Serinin değeri bilinmeyen oyunlarından bence. Kısa olması açısından güzel tercih olur.

Kısadan başlamak istersen MGS v ile başlayabilirsin, Elden Ring çok hikaye odaklı bir oyun değil ve aşırı vaktini alabilir. Sekiro ve back myth Wukong'ta aynı tarzda ama aşağı yukarı belirgin bir hikayeleri mevcut. MGS v ve Mass Effect serisiyle başlayabilirsin. Kısalık olur Metro Exodus ve Assassin's Creed Unity onu takip eder. Valhalla yine açık dünya ve uzun süren bir oyun.

Metro ya da Unity'le başlayıp sonrasında MGS v ile devam edeceğim teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı