GeForce NOW Little Caesars GeForce NOW kampanyası

Makaleler
5
Bugün şans eseri gördüm, kampanyada büyük boy fırsat menüsü alanlara 3 aylık GeForce NOW performans paketi hediye ediliyor. Pizza gel alla 400 liraya eve siparişle 470 liraya geliyor. GeForce NOW performans paketi 3 aylık 800 lira. PC yok, oyun oynamak istiyorum ama GeForce NOW da pahalı diyenler değerlendirebilir.(ya da pizza almak gibi düşünceniz var bir bakın) detayları:

Bugün şans eseri gördüm, kampanyada büyük boy fırsat menüsü alanlara 3 aylık GeForce NOW performans paketi hediye ediliyor. Pizza gel alla 400 liraya eve siparişle 470 liraya geliyor. GeForce NOW performans paketi 3 aylık 800 lira. PC yok, oyun oynamak istiyorum ama GeForce NOW da pahalı diyenler değerlendirebilir.(ya da pizza almak gibi düşünceniz var bir bakın) detayları:

Site açılmıyor.

bu geforce nowda bütün şirketlerde kampanya yapıyor satabilmek için

Evet Samsung'la da bir kampanyaları var ama elbette mantıklı olan böyle bedavaya getirttiğin kampanyalar:D

Turkcell de indirimli olarak sunuyor.

Bir de ek bilgi vereyim, eğer aktif bir GeForce NOW üyeliğiniz varsa, o aktif üyeliğiniz hiçbir şekilde etkilenmiyor. Yani üyeliğiniz uzamıyor, sadece "Paketlerim" kısmında 2 üyeliğiniz oluyor.

Turkcell de indirimli olarak sunuyor.

Bir de ek bilgi vereyim, eğer aktif bir GeForce NOW üyeliğiniz varsa, o aktif üyeliğiniz hiçbir şekilde etkilenmiyor. Yani üyeliğiniz uzamıyor, sadece "paketlerim" kısmında 2 üyeliğiniz oluyor.

Bence Turkcell'in Turkcell'lilere bedava filan sunması gerekiyor ya da o şekilde bir paket sunması lazım zaten, o kadar pahalı ki çünkü tarifeleri malum.

Bence Turkcell'in Turkcell'lilere bedava filan sunması gerekiyor ya da o şekilde bir paket sunması lazım zaten, o kadar pahalı ki çünkü tarifeleri malum.

Hiç olmazsa 3 aylık ücretsiz üyelik sunmaları lazım ki, en azından insanlar GeForce NOW servisini deneyimleyebilsinler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı