Ana oyun için DLC aldığınızda onu Enhanced sürümde de oynayabiliyorsunuz. İsterseniz alıp kontrol edin, zaten iade hakkına sahipsiniz istediğiniz gibi olmayan bir durumda.Kusura bakmayın, tam anlayamadım. Ana oyunun mağaza kısmından DLC aldığımda, Enhanced sürümünde o DLC'yi oynayabiliyor muyum, yoksa DLC'yi oynamak için illa ana oyunu mu oynamam gerekiyor? Ayrıca Enhanced olanı indirdim, DLC kısmına gittiğimde almam için yönlendiriyor ama Steam ana sayfasına atıyor.
Buradan mı bakıyorsunuz? Ek paketler burada mevcut görünüyor.
Little Nightmares ile birlikte Enhanced yükseltme zaten ücretsiz olarak geliyor. DLC'ler yine ana oyun bünyesinde, ayrı alınıyor. Enhanced içinde DLC alma diye bir durum yok.
Ana oyun için DLC aldığınızda onu Enhanced sürümde de oynayabiliyorsunuz. İsterseniz alıp kontrol edin, zaten iade hakkına sahipsiniz istediğiniz gibi olmayan bir durumda.Kusura bakmayın, tam anlayamadım. Ana oyunun mağaza kısmından DLC aldığımda, Enhanced sürümünde o DLC'yi oynayabiliyor muyum, yoksa DLC'yi oynamak için illa ana oyunu mu oynamam gerekiyor? Ayrıca Enhanced olanı indirdim, DLC kısmına gittiğimde almam için yönlendiriyor ama Steam ana sayfasına atıyor.
Ana oyun için DLC aldığınızda onu Enhanced sürümde de oynayabiliyorsunuz. İsterseniz alıp kontrol edin, zaten iade hakkına sahipsiniz istediğiniz gibi olmayan bir durumda.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.