Çözüldü Little Nightmares Enhanced içinde DLC'ler var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Racoon

Centipat
Makaleler
2
Normal versiyonda mağazada DLC'ler var ama Enhanced olanda gözükmüyor. Sadece normal versiyonda mı DLC var?

Çözüm
Kusura bakmayın, tam anlayamadım. Ana oyunun mağaza kısmından DLC aldığımda, Enhanced sürümünde o DLC'yi oynayabiliyor muyum, yoksa DLC'yi oynamak için illa ana oyunu mu oynamam gerekiyor? Ayrıca Enhanced olanı indirdim, DLC kısmına gittiğimde almam için yönlendiriyor ama Steam ana sayfasına atıyor.
Ana oyun için DLC aldığınızda onu Enhanced sürümde de oynayabiliyorsunuz. İsterseniz alıp kontrol edin, zaten iade hakkına sahipsiniz istediğiniz gibi olmayan bir durumda.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradan mı bakıyorsunuz? Ek paketler burada mevcut görünüyor.

Buradan mı bakıyorsunuz? Ek paketler burada mevcut görünüyor.

Hayır, ben Enhanced versiyonuna bakıyorum, aşağıda da gösterdim. Düz olanda DLC'leri alabiliyor ve görebiliyorum ama Enhanced olanda DLC alabileceğim ya da bakabileceğim bir yer yok.

1761872690996.png

1761874126939.png

Little Nightmares ile birlikte Enhanced yükseltme zaten ücretsiz olarak geliyor. DLC'ler yine ana oyun bünyesinde, ayrı alınıyor. Enhanced içinde DLC alma diye bir durum yok.

Kusura bakmayın, tam anlayamadım. Ana oyunun mağaza kısmından DLC aldığımda, Enhanced sürümünde o DLC'yi oynayabiliyor muyum, yoksa DLC'yi oynamak için illa ana oyunu mu oynamam gerekiyor? Ayrıca Enhanced olanı indirdim, DLC kısmına gittiğimde almam için yönlendiriyor ama Steam ana sayfasına atıyor.

Ana oyun için DLC aldığınızda onu Enhanced sürümde de oynayabiliyorsunuz. İsterseniz alıp kontrol edin, zaten iade hakkına sahipsiniz istediğiniz gibi olmayan bir durumda.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı